home to blog Si totusi e Bucuresti

Si totusi e Bucuresti

Primul oras al tarii, cel mai important oras al tarii, cel mai mare oras al tarii. In orasul asta e primul bulevard al tarii, se numeste Kiseleff. Cat de greu o fi sa pui niste becuri pe bulevardul asta? Cat de mult o costa sa pui niste becuri acolo? Ca ma gandesc sa ma implic sa-l sponsorizez pe Oprescu sa puna becuri acolo, poate vad si astia indicatoarele rutiere de limitare de viteza.

Pe langa asta am vazut in seara asta ceva ce nu ma asteptam sa vad. La Romana un individ a intrat in intersectie fentand indicatiile politistului, adica a facut dreapta cum indica politzaiul, dupa care a facut stanga si s-a dus inainte, desi politzaiul nu i-a indicat asta, putand bloca intersectia. Drept urmare politzaiul l-a dat prin statie, iar la urmatoarea intersectie l-a oprit colegul sau. Ehe, sa nu te bucuri? Sau sa nu fii mai atent?

3 thoughts on “Si totusi e Bucuresti

  1. Kiseleff nu are piatra cubica, e asfaltat. Kiseleff porneste de la Piata Presei, trece pe la Arcul de Triumf si se opreste la Piata Victoriei. Bulvardul ala cu pavaj este Constantin Prezan (de la Piata Charle de Gaule / Televiziune pana la Arcul de Triumf).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: