home to blog Si iata rampa de lansare pentru OTV

Si iata rampa de lansare pentru OTV

OTV-ul avea nevoie doar de o pista de lansare. La intalnirea pe care am avut-o acum cateva luni, Dan Diaconescu zicea simplu: am nevoie doar de o rampa de lansare. Am nevoie sa ma mai inchida o data ca sa pot scoate lumea in strada.

Acum nu stiu daca regizat sau nu, evenimentul asta s-a produs. Insa nu s-a inchis postul tv, ci patronul. Acum urmeaza sa vedem daca iese lumea in strada si cat de sus va sari OTV-ul dupa perioada urmatoare.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Si iata rampa de lansare pentru OTV

  1. va sari nitel mai sus de genunchiul broastei 🙂 romanii nu ies in strada cand e vorba de banii lor, daramite cand e vorba de Dan Diaconescu.

  2. Romanii nu au fost in stare sa iasa in strada pentru propriile interese si au facut greva cu juma de gura. Ma indoiesc ca acum ar fi altfel…

  3. OTV-ul nu mai e ce-a fost.
    Daca se inchidea Antena 3 situatia ar fi fost alta si oamenii cu siguranta ar fi iesit in strada, dar asa, pentru OTV-ul lui Basescu nu va iesi nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.