home to blog Si ei sunt bugetari

Si ei sunt bugetari

Pentru ca altfel n-ar sta atarnati de gura de metrou, asteptand sa pice ceva sau sa se termine ziua de munca mai repede sa plece acasa. Iar maine, poimaine ii vedem protestand in piata, pentru ca asa i-a chemat cineva sau pentru ca astfel scutesc o zi de munca. Munca grea, in conditii deosebite dupa cum putea vedea in poza.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Si ei sunt bugetari

 1. Prietene, esti fraier daca crezi ca bugetarii traiesc dupa carca mea sau a ta.

  Cum 1 din 2 la privat sta si celalalt munceste, sau cum unul il periaza pe sefu’ si altul munceste, la fel si la stat.

  Si… ghici ce! Nu esti cu nimic mai presus decat “bugetarul”. Esti facut din acelasi aluat, un roman ca toti ceilalti, care asteapta sa urasca ceva sau pe cineva. Suferi de aceeasi boala.

  ASA CA PITICU’… SUCCES LA DISCRIMINARI

 2. In momentul in care niste muncitori pe un gard sporovaind sunt emblematici pentru o masura infioratoare care discrimineaza un intreg palier social unde gasit categorii fara de care, dar lasa, sa nu ne extenuam, atat pentru azi… Atunci ce sa mai spun? Bafta multa!

  Ps: Minu 25% pentru IPO pentru ca pune note (deci e profesor sau ceva). Minus 25% din ce?….

 3. @Nicoleta Ionescu: corect, nu te extenua, ca ai resurse destul de limitate. Dar in pula mea, cand noi astia de la privat suntem discriminati de atatia ani de putorile care freaca mangalul la buget, pe salarii frumoase comparativ cu munca pe care o fac, cu sindicat si spor de zabet, cum era? Sau tu poate nu-ti amintesti, ca lucrari de la 9 la 5 si o ardeaia aiurea ca nu stiai unde sa-ti cheltuiesti al trei’spelea salariu…

  PS:tu ai nota de trecere ca sunt intr-o pasa buna, dar zici ca e tradus commentul cu Google Translate.

 4. @ipo: si profesorul ala cu salariu de 10 milioane (maxim!), ce vina are, desteptule? De exemplu, asa…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: