home fotoblog Si cainii vagabonzi

Si cainii vagabonzi

Iar cainele din spate, era viu si statea acolo de lene, nu ca ar sti, sau ca ar vrea sa dea vreun exemplu cu panoul de deasupra. In schimb … cine te prinde pe tine ca ai abandonat un caine pe strada? Te urmareste cineva ca il abandonezi? Te duci ii zici lu caine sa stea acolo, mai ales in centru, iar tu fugi in cartierul tau? No way, am dus cainele meu la 10 kilometri, unde mai erau si altii si era libertatea dupa care el zgaria usa … si s-a intors pana seara inapoi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Si cainii vagabonzi

  1. Intr-un timp se faceau afaceri cu porumbei voiajori, care erau dresati sa vina acasa. Se vindeau, si cum isi luau zborul de la noul proprietar veneau acasa. Bineinteles ca erau dusi din nou la vanzare.

  2. Interesant panoul cu pricina. Noi din 2001, incoace crestem o multime de caini ai nimanui, i-am adoptat si-i hranim zilnic. Este o intreaga poveste. Daca problema ar fi tratata cum trebuie nu s-ar mai ajunge la situatii similare. Dar fondurile se consuma, iar cainii vagabondeaza cu urechile insemnate cu un banut galben- nu stiu cine face asta???

  3. @greenfield: toate abordarile de pana acum au facut exact nimic, si e valabil in mai toate orasele. Fondurile alocate sunt ‘mancate’ de cine trebuie fara rezultate.

    Iar panoul din Pitesti, e o metoda de a scapa de responsabilitate: ‘Nu noi stime ce e cu cainii pe aici, ci cetatenii ii abandoneaza…..:(‘ Tipic romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.