home to blog Si am pornit

Si am pornit

beta.realitatea.net

Daca se intreba cumva cineva de ce n-am dormit zilele astea, de ce am fost nervos, de ce nu am raspuns la mailuri si asa mai departe … pai uite ca din cauza asta.

www.realitatea.net

Tin foarte mult la proiectul asta, iar asta o voi detalia intr-un post ulterior. Pana una alta dati-mi pe mail ce nu va convine, ii las pe baieti sa bea shampania,  iar eu ma duc la niste fete sa vad ce mai fac.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Si am pornit

 1. Hai ca e frumos.

  Un mic sfat: de ce nu se apar toate categoriile de stiri ca pe vechi? Stiu ca pot sa mi le aleg eu pe care le vreau, dar parca mai bine apar toate si dupa sa-i dau eu “minimize” la care nu ma intereseaza.

 2. prea aerisit cum va laudati.
  textul e al dracu de mic, cu tot cu ochelarii ce ii port.
  mai rotiti stirile de pe frontpage ca m-am saturat de labarul ala chirila sau cum il cheama si cu stirea “tudor Chirilă: Nu doresc să devin un instrument electoral”. tine frontpageul toata sambata, ma pish pe el.

  NU, repet: NU ma intereseaza cretinii vostri/lor si categoria “Editoriale si opinii VoxPublica »”

  Treaba cu virgula cursul valutar si temperatura e folositoare DACA poti sa selectezi valuta si orasul. Mi se rupe de cursul Euro pironit acolo si de gradele in Timisoara.
  cam atat pt un prin review. 😉

   1. Pai daca sunt in Cluj as vrea sa-mi arate Cluj, nu timisoara. Si geolocarea pe ip2location.com functioneaza corect, dunno ce folositi voi
    Pe http://vremea.realitatea.net/ zici? Ca sa imi zica ca “It works! app2”?
    asa ca acum lol-ul meu e mai tare ca al tau. 😉

   2. haha, coincidenta… 😀
    tu vezi IPul de pe care am postat astazi x1.149 in coada ca sa nu fie chiar public 🙂 si e Cluj-Napoca toata ziua… si noaptea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.