home to blog Si acum?

Si acum?

Am pisic. Asta din poza. E mic, e jucaus. Acum nu vrea sa doarma in locul lui si se ghemotoceste in pat pe langa mine. A mirosit laptopul mai devreme si cred ca a inteles ca e al meu si ca am treaba pe el.

Si acum ce fac? 🙂 Il las asa ca sa isi faca de cap si sa tzip la el mai tarziu?

22 thoughts on “Si acum?

  1. Daca e ca Zuzu al meu (si seamana mult din ce vad in poza) ai cam incurcat-o! daca alegi varianta cu tzipatul o sa cam ragusesti in primele 2-3 luni :))

  2. 🙂 Cand eram mai tanara am avut un Tigrut tare smecheras. In prima saptamana s-a obisnuit cu casa, iar in cateva zile isi gasise locul lui de facut toate cele necesare si urat mirositoare. Nu stiu in ce masura poti tu urla la el daca nu stie si ce inseamna urlatul ala… Metoda prin care a invatat ca trebuie sa se ceara pana la laduta cu nisip din baie… a fost ca stia ca exista undeva in casa un bat care suna ciudat daca e in combinatie cu un sunet uman trosnit de ceva material de pal sau alt fel de lemn. Astfel ca, in 2 sapt a invatat pana unde are de mers, iar apoi viata lui si a noastra a decurs minunabil de armonios. Nu zic ca nu-si va face stilul lui de personalitate: incapatanat, lingusitor, prefacut si toate cele… dar, de altfel e un mic ghemotoc de pisic care stie sa te faca sa zambesti cand “timpul de afara e cam ploios”.

  3. @gogo – nu cred ca ai pisic, aia care fac peste tot sunt cainii.
    Am pisic de 13 ani, cand l-am adus acasa era un ghemotoc si nu si-a facut nevoile decat in locul special amenajat pt el. Cand l-am adus in prima zi era mic de tot, a miaunat dupa ce s-a tinut o zi ca vrea pishu, l-am pus in locul lui si de atunci numai acolo a facut.
    Sa-ti traiasca, o sa te schimbe mult in bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: