home to blog Shopix faliment si disparuti

Shopix faliment si disparuti

Se da startul falimentelor pe bune din online.  Magazinul online Shopix este inchis, falimentar, iar proprietarii nu sunt de gasit la nici unul din sedii. Mai mult ii cauta si firmele de leasing care le-au vandut masini, dar si clientii care au platit produse, li s-au incasat banii si nu au ce ridica sau de unde.

Culmea e ca site-ul inca functioneaza, dar din fericire nu se mai pot plasa comenzi noi. Adica acum n-ai mai ramane fara bani daca vrei sa iei ceva de acolo. Se vorbeste ca sigmanet ar putea prelua magazinul.

Si daca va gandeati cumva ca vreti sa va deschideti un magazin online, asta va fi un motiv suficient incat sa va ganditi de doua ori inainte, dar si cum trebuie sa educati si sa convingeti eventualii clienti ca nu veti fugi cu banii.

36 thoughts on “Shopix faliment si disparuti

  1. Buna ziua. Am cuparat si eu o Sursa Antec TruePawer Quattro 850w ,in 18-o7-2008 si am o problema mica ,a ramas vetilatorul turat la MAXIM acum vro 2 zile si imi bat vecini in teva deoarece e prea zgomotuasa ,an ret merge oK.Are garantie 60 de luni da nu mai dau de nimeni pe acolo(ca si cei de mai sus-ul postului me).Aveti idee cine asigura sevice-ul sau cine la preluat dupa”peripetiile” acestei firme.Astep si eu un raspunt :/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: