home to blog Seesmic Look

Seesmic Look

Azi baietii de la Seesmic au lansat un nou programel de twitter, gandit pentru mama lor, asa cum ei s-au exprimat. Gandit pentru oamenii care nu sunt tehnici, care n-au conturi de twitter, care vor sa invete ce e ala un #hashtag, care vor sa urmareasca twitterul intr-o interfata grafica misto.

Si cam asta e aplicatia. Simpla, glossy, interesanta … draguta. Bineinteles mie mi-a dat eroare in al doilea click 🙂

Nota de culoare: evenimentul de lansare  a fost anuntat abia ieri si s-a desfasurat in principiu prin internet streaming.

Update:

a doua parere. Nu are link de sent messages, trebuie sa te salvezi la favorite sa iti amintesti ce ai scris, nu apari imediat in timeline ca ai spus ceva (aproape logic, citeste api-ul twitter), nu vezi replies – linkurile de in reply to, asta ca sa nu zic ca nu poti urmari conversatia. Culmea, asta a fost facuta acum multi ani de un roman.

One thought on “Seesmic Look

  1. Nu înţeleg ultima propoziţie: “Culmea, asta a fost facuta acum multi ani de un roman.” La ce anume te referi? La aplicaţia în Silverlight, platformă care există de 2.5 ani pe piaţă, sau la client de Twitter, platformă care în martie face 4 ani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.