home to blog Se scumpeste carburantul! V-ati facut provizii?

Se scumpeste carburantul! V-ati facut provizii?

V-ati facut provizii? De maine se scumpeste carburantul. Si toata lumea va fi afectata de aceasta decizie. Personal, cred ca tocmai am cumparat ultimul pachet de tigari, dar sa vedem cu cat va creste pretul tigarilor. Pana una alta, daca tot am zis ca vom fi cu totii afectati de scumpirea carburantilor, iata ca lumea isi face provizii serioase.

Politistii de mai jos au fost surprinsi, de un utilizator trafictube.ro, in Pipera cand umpleau cisternele din portbagaj cu benzina.
1012917_756488764376425_2128349842_n

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Se scumpeste carburantul! V-ati facut provizii?

  1. Ar trebui interzisa folosirea canistrelor. Dar nu e timpul pierdut cc @Victor_Ponta, iar daca nu le scoate macar sa puna un impozit pe ele.

  2. Explicatia este alta.
    Canistra merge la masina personala a politistului iar bonul la decontat la Inspectorat.

  3. ori e pentru folosu casnic, ca orice corporatist (care se respecta) ce foloseste de masina firmei si in interes personal, ori e vorba de un spirit intreprinzator: cumparam benzina ieftina si ne facem plinul cand e scumpa, dar incasam bani pentru noul pret (ala scump) de la decontarea oficiala iar diferenta ne ramane. cred ca e vorba de ambele cazuri, la fel de ilegale, dar e bine ca daca pe sefi nu-i duce capu, barem astia mici sunt mai descurcareti.

  4. explicatia este alta (pentru cei care cred ca politistii nu stiu ce fac) fiind cota prea mica, se face ecomie si cu mersul la peco, intrucat numai de la rompetrol se alimenteaza, asa ca se ia si pentu alte masini. da asa suntem noi romanii, mai bine aruncam cu cacat ca asa ne sta bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: