home Idiocracy Se intorc acasa

Se intorc acasa

In seara asta la KFC Unirii … moldoveni.

N-am nimic cu moldovenii, uneori sunt de treaba, de cele mai multe ori deranjeaza, nu stiu sa vorbeasca, sa mentina un ton al discutiei, sa articuleze cuvinte, sa sustina o idee, sau sa se comporte in societate.
Eh … moldovenii astia erau cu cercei in urechi, haine albe – de import. Accent usor italienesc. Se lafaiau cu niste lei ce umblau in teancuri de hartii neindoite. Au facut galagie toata seara, la coada, la masa mai ales dupa ce au mancat iar pepsi le-a ajuns in sange. Au ras … au facut ca tot restaurantul sa se uite la ei … au atras atentia si au plecat nebagati in seama de nimeni. Probabil ar fi vrut, dar nu le-a mers aici … aici nu intereseaza pe nimeni cum esti imbracat si ce vrei de la viata (singurul lucru remarcabil in Bucuresti).

.

.

Italia a expulzat primii 4 romani delicventi, ceilalti se intorc un pic acasa cu ce au furat pana acum. Au aflat ca pot sa fure si aici.

14 thoughts on “Se intorc acasa

  1. eu ziceam ca daca erai corect puteai sa scrii strict despre faza asta cu rumoarea din KFC.dar tu ai manipulat incat sa creada lumea ca EI “se intorc acasa” (adica moldovenii) si fac scandal.si la sfarsit vorbesti de expulzari de delcventi.asta in timp ce povestesti un fapt banal cu niste baieti cu accent italian din Moldova.SE face imediat legatura.Nu sunt copil si am inteles mesajul tau.Dar nu e fair play ce faci tu.Si mai ai pretentia sa fii in presa.Nu poti fi asa.Ai derapat rau si la comentariul mortii lui Dobrin…si ti-am mai zis si alta data ai dovedit xenofobie.ai avut comentarii rautacioase despre moldoveni.

  2. Cucuruz…..un roman a facut o crima….si toti romanii sunt criminali da?E …aici 90% din moldovenii care au trecut granita sunt la fel..oau…coincidenta?
    In legatura cu Italia…colegul mamei mele a fost injunghiat de un italian care era cu parintii si copilul la plimbare cu caii din cauza ca a cazut de pe saua prinsa pentru copii.Patronul care l-a angajat a fost de fata iar in fata carabinierilor a zis ca nu a vazut nimic(e italian).Colegul mamei mele si cu inca 2 au fost condamnati la puscarie 5 luni cu suspendare ..de ce ? pentru ca parintii italianului au zis ca ei au fost hartuiti de romani si au scos cutitul sa se apere.
    Problemele din Italia sunt din cauza TIGANILOR.Dar romanul prost din fire a zis…dar ce ma eu nu pot? si au inceput altii sa faca precum tiganii…dar problemele pornesc de la TIGANI nu RROMI sau cum plm le zice.
    Aici ati venit sa cereti ajutor pt revolutie cand majoritatea moldovenilor sunt trecuti granita?Nu ma faceti sa rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: