home to blog Sclavii copiilor de bani gata

Sclavii copiilor de bani gata

Daca ai o masina pe care scrie X5, sau Q7, numar de bucuresti, sau chiar numele tau pe placuta de inmatriculare, in mod direct si fara comentarii ai sclavi. De ce? Nu ca ai avea bani sau influenta, ci pentru ca ai acea masina. Masina singura aici impune influenta. Daca esti tu cu ea vine valetul cu sapca alba la tine si spune sa traiti sefu’, daca nu esti tu cu ea se da telefon si se spune … ba … umbla gigi a lu americanu cu masina lui, atentie.

Drept urmare e de ajuns sa iti iei un X5, sa faci doua ture prin cartier, sa ti se dea vreo doua amenzi, iar apoi acei politzai sa primeasca telefon ca sa anuleze amenzile. Din momentul ala ai castigat / platit respectul cuvenit, ai ajuns cineva, ai sclavii tai cu shapca alba si poti sa te pishi pe oricine, orice / oricum.

In week-end unul cu un X5, a trebuit sa dea putin inapoi pentru ca parcase pe un cetatean venit la plaja. (!!!) Nu i s-a intamplat nimic.

Azi un fraier
care a aplicat pe jumtate ce am spus mai sus, a primit o amenda de 10.000 lei pentru ca a parcat pe plaja, iar sub rotile lui nu era nici un sclav si nici un sclav cu shapca nu venise sa ii deschida portiera. Intr-adevar daca ai Opel Astra esti tu sclavul lui ala cu X5 si nici macar sa nu te gandesti ca ai avea drepturi pentru ceva in tara asta, din contra tu trebuie sa platesti amenzile aluia cu X5.

Deci sa intelegem bine. Un cretin cu X5, vine cu masina pe plaja in week-end da peste 2 cetateni pe plaja, peste amandoi parcheaza, unul iese de sub rotzi, celalalt nu. Individul cu X5 nu pateste nimic.
Azi un sclav cu Opel Astra vine si parcheaza masina pe plaja si incearca sa se ridice la nivelul tipului din week-end, isi ia amenda de 10.000 lei.

Pai nu-i frumoasa tara asta?

9 thoughts on “Sclavii copiilor de bani gata

 1. Stai ma ca nu-i chiar asa. Aluia cu X5 i s-a deschis dosar. In cel mai simplu caz se intelege cu victimele, altfel si-o ia cu suspendare. Poa’ sa fie si fi-su lu’ Tariceanu.

 2. “Stăpânii de sclavi” cu X5 etc. sunt o prelungire normală a tentaculului societăţii româneşti numit generic “cocalar”. Nu văd de ce ne-am mira, doar trăim în ţara asta de când ne ştim. Iar în legătură cu tipul cu accidentul (într-adevăr iLL, gizăs craist!): faptul că nu a fost pe drum public face ca infracţiunea să nu mai poate fi considerată accident (sau cel puţin aşa am impresia). Asta înseamnă că băiatul se poate aştepta la chestii foarte nasoale pe viitor.

 3. Multi romani au obsesie pentru masina.
  Pentru majoritatea cetatenilor din alte tari, masina este utilizata doar pentru transport.
  Nu pentru platit amenzi.
  Poate ar trebui ca masinile sa se scoale de dimineata in locul nostru si sa lucreze ele pana seara, daca masina conteaza la noi in tara mai mult decat omul, nu?

 4. Adica nu ma loveste ala cu ski jet-ul in apa si ma calca un motherfucker cu SUV-ul in timp ce ma bucur de ultraviolete pe plaja?! Cat ‘noroc’ sa ai mah tata? Un pusti de 21 de ani?!?
  Si stii ce ma enerveaza cel mai tare?
  – Atat de mult ne place sa ne vaitam, sa ne dam importanti vezi doamne astia cu X5-uri si Q7-uri ce smecheri imuni sunt… Pai voi i-ati creat ma! Este acelasi lucru ca si cu spaga.

  Trebuie sa actionam, nu sa arucam cu vorbe ambalate inteligent…
  Trebuie schimbate multe in tara asta si primul lucru cu care va trebui sa incepem este mentalitatea bolsevica a dragilor nostri cetateni credinciosi si cu simtul raspunderii in exces, dar care abia asteapta sa te intorci ca se te poata regula.
  Asa ca hai sa lasam in pula mea prostiile si hai sa facem treburi mult mai serioase de care sa ne aducem aminte cu mandrie peste 50 de ani. [Piticule, te rog nu ma cenzura si tu. Nu vad cu este mai indecent cuvantul pula fata de X5-ul aluia.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.