home de pe net Scapa de spamul de la Vodafone

Scapa de spamul de la Vodafone

shameless promo

Dacă tot am pus mâna pe laptopul Piticului [eu fiind Denisa], am zis că nu strică să-mi fac un dram gram de reclamă. Mai ales că am un sfat util pentru voi: ca să nu mai primiţi mesajele promoţionale pe care Vodafone le trimite tot mai des în ultima vreme, sunaţi la *567, apoi selectaţi limba română şi apăsaţi de patru ori tasta 2. Doamna robot vă va mulţumi pentru alegere şi – cel puţin teoretic – scăpaţi de mesajele alea enervante.

Şi dacă tot aţi citit postul ăsta, daţi un click aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Scapa de spamul de la Vodafone

 1. mai Vodafone-ti da GRATIS telefonul Nokia facut la Jucu.e superb pacat ca nu are radio.da e telefon nu combina muzicala.pina la urma vrea omu sa fie si combina frigorifica si fier de calcat in timpul liber. :))merge bine sonorul are si design placut.ii felicit pe romani.au facut treaba buna.hai curaj romane arata-ne ce poti.

 2. Sau mai bine suni la relatii cu clientii si ii anunti ca renunti la abonament daca mai primesti SPAM… eu asa am rezolvat cu publicitatea de la Orange…

 3. @Surprize Kinder: după ce am publicat articolul la mine pe blog, a îngheţat. Şi nu a fost din cauză de trafic; pur şi simplu, păţăşti.
  @Ciprian: Când ai un contract pe care nu îl poţi rezilia, n-au de ce să se teamă că pleci la alt operator de telefonie mobilă, aşa că nu te bagă nimeni în seamă. Eu am avut probleme şi în a intra în legătură cu un operator…
  @PHNC: Şi ţie să-ţi dea. 🙂 Şi comentatorului care mi-a “vândut” pontul.

 4. ce ma bucur ca exista posibilitatea de “dezabonare” 🙂

  ..ma gandeam la oamenii care au jobul asta sa selecteze si sa trimita sms-uri spam..cred ca le place..de fapt, cand ma gandesc cat castiga..sigur le place 🙂

 5. Dreptul de a NU primi mesaje publicitare de tip spam este garantat de lege pana si in Romanica, neffind deci negociabil cu vreun operator care se crede el mai destept si mai rosu. Trimite-le o notificare prin care le ceri sa inceteze cu aceste practici neconforme cu legea si pastreaza dovada trimiterii (ok-ul de la fax sau recipisa de scriosare recomandata, dupa caz). In cazul in care nu se potolesc dai cu reclamatie la ANPC si ANRCTI (www.anrcti.ro). Sa vezi cum inceteaza spamul in secunda urmatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: