home to blog A sarit cu TIR-ul peste o masina

A sarit cu TIR-ul peste o masina

Astia de la echipa Lotus de F1 sunt putin cu capul. Adica au luat un tir, alaturi de o masina de Formula 1 si au sarit cu TIR-ul peste masina respectiva. E o cascadorie misto, dar wow, cat de nebun sa fii. Si daca pica tirul pe masina?

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “A sarit cu TIR-ul peste o masina

 1. Misto reclama. Chiar foarte tare. Iti trebuie un pilot bun de formula 1, si nitel sarit de pe fix si un sofer de tir care sa-l doara undeva. gica de la scularie.
  – Bai gica, ii dai blana, ce-o fi o fi.
  – gata sefu!

  si uite reclama misto.

 2. Se fac nişte calcule, se stabileşte o viteză optimă de rulare, în funcţie de nişte variabile, se iau doi oameni pricepuţi într-ale condusului => o reclamă spectaculoasă, bine realizată. Chiar mişto.

 3. Practic nu avea cum sa cada peste masina. rampa de pe care a sarit tirul e mult mai inalta decat masina de F1, viteza tirului destul de mare, inertia e un lucru folositor in cazul de fata.

 4. Foarte tare,mult mai reusita decat cea cu vandame si cele doua tiruri,ma rog acolo era vorba de un scamator aici e vorba de niste profesionisti cu mult sange

 5. imi place foarte mult reclama, se vede ca e gandita bine, au si avut timp sa o produca/gandeasca.
  Eu vreau sa mai adaug ceva, se putea si mai bine in sensu ca puteau sa introduca mai multe secvente cu suspans, una singura si asa de scurta.

  Totusi, are respect din partea mea autorul pentru munca depusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: