home to blog Sanziana

Sanziana

E la jurnalism. Sper ca a si invatat ceva din facultatea aia. (desi, de obicei, din facultatea de jurnalism nu inveti nimic daca te duci la cursuri) Dar presa are viitor. Viitor de felul asta.

E prietena cu mine pe Facebook.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Sanziana

 1. presa? :))) este o mare gluma viitor? da, toate “fetele” ajung pe la televiziuni si prezinta o amarata de emisiune si presteaza prin culise. pres scris? e si mai rau pentru ca multi jurnalisti au devenit doar curve…de comanda tata!!!

 2. Mai profesional de atat nu putea fi prezentat jurnalismul din Romania.
  Cam asa arata tot jurnalismul din Romania – Pentru suma potrivita ma dezbrac de orice inhibitii/

 3. Ce au ?!
  Nu e dezbracata, bine, dar e oare decenta ?
  Te-ai intrebat ce face cu piercingurile alea din limba ? Ultima oara cand am intrebat, mi s-a dat replica “fac un blowjob criminal” …
  Tu de exemplu, de ce nu ai poze imbracat doar in slipi aratandu-ti muschii ? Sau poate te supra-estimez ? 🙂

 4. N-am inteles care-i faza. Ai gasit o tipa care are niste fotografii de book reusite, e foarte expresiva si care se intampla sa fie studenta la Jurnalism? E studenta, se distreaza, e tanara si la varsta aia, cred, ca si pe mine m-ar durea la basca de cum ar trebui sa apar in pozele din profilul de facebook, si daca nu cumva imi afecteaza viitorul luminos in domeniul jurnalismului. Sincer, i-as dori un viitor in directia aia pe care ai sugerat-o tu. Jurnalismul e o meserie de cacat si jurnalistii reprezinta o categorie de curve de cea mai joasa speta. Sper sa faca succes in alt domeniu si sa nu se injoseasca in halul ala. Tiraj,psihic,imaginea jurnalismului din Romania. Ia mai dati-va-n p..a mea, ca toti vreti s-o fu.eti si asta-i singura reactie de care sunteti in stare. Bravo pt poze. Un mare LIKE

 5. Decenta nu e, dar pozele astea nu spun nimic despre cum scrie sau cum ia un interviu. In plus, le are pe Facebook. Daca erau pe LinkedIn as fi zis ca are o problema de prezentare, cel putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: