home to blog Sa puna osul la treaba

Sa puna osul la treaba

Mitsubishi da o luna de zile o masina carui jurnalist face cel mai bun clip de promovare a unei masini. Ceea ce e de laudat. Adica pe langa copierea comunicatului de presa, pe langa copierea caracteristicilor tehnice din mapa de prezentare, jurnalistii trebuie sa si gandeasca ceva prin care sa scoata in evidenta masina respectiva.

Asta e clipul care mi-a placut mie.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Sa puna osul la treaba

 1. Mitsubishi da o luna de zile masina unui jurnalist?
  Si care e smenu? O data le fac reclama gratis, facand clip si a doua oara le fac iar reclama gratis, mergand cu masina lor?
  Si care-i smenu, ca nu ma prind? Masini avem si noi, vrei reclama, marca banu nene, ca nu mai suntem la 12 ani cand era o smecherie sa imi imprumuti si mie bicla ta. Un clip bun e multe mii de euro si poate zeci de mii. Tu vrei gratis o idee tare si chiar o realizare si apoi imi dai masina sa mai pimb o luna.
  pfoai, ce naste criza asta :))

 2. un review considerat bun de catre un importator de masini intr-o revista, atrage automat promovare in revista respectiva a masinii respective 🙂 ha?!

  nu suna bine?

 3. @ innocente – am inteles, de aia ma luam de Mitsubishi, nu de altcineva.

  Ba da, e bine, dar doar pentru ei. Sa dea castigatorului si 3ooo de coco, nu doar toacla sa se plimbe, zic. 😀

 4. dar eu nu inteleg ce treaba are un jurnalist ( care scrie, face reportaje ) cu filmatul si montatul unui video ( care chiar zici ca e de nunti ) . jurnalistul este de fapt regizorul si cameramanul ? ca stiu ca se poarta 3in1 .
  Daca video-ul este preluat ulterior Dnul Dragos ar trebui sa ceara bani pe treaba asta , asa mi s-ar parea normal .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.