home to blog Sa-mi fi luat Q7?

Sa-mi fi luat Q7?

Cand mi-am facut creditul pentru masina mi-au spus aia de la banca ca pot sa imi dea maxim 57.000 de euro pe salariul meu. Asta pentru un credit pe 7 (sapte) ani.

Un Q7 incepe de la 49.000 euro (Audi Q7 3.0 TDI DPF quattro / motorina / 171kW / 233CP / tiptr.). Adica de ce nu? As fi putut sa ma dau in figuri, sa spun ca am nu stiu ce afaceri si ca fac nu stiu ce invarteli. Sa imi permit sa fiu violent in trafic, sau sa ma bag in fatza la semafor. As fi intors ochii oricarei pitzipoance dupa mine. I’as fi luat fatza lu Zoso cu A4-ul lui, sau lu bobby 🙂

Nu stiu daca as fi putut plati benzina. Sau sa merg cu masina mai mult de 5 zile pe luna.

Si totusi … de ce sa-mi fi dat banca banii aia? Pentru ca sa le dau eu de 3 ori mai mult inapoi? De ce sa fi acceptat eu oferta aia? Pentru ca banca ar fi stiut sa o vanda bine, sau pentru ca eu … prost fiind as fi crezut ca ma descurc.

Eh uite criza. 🙂

Stai ca acum e pretul benzinei mic. Stai sa vina sarbatorile, sa vezi dupa aceea momente dragute. Vom vedea parcari pline, hotii ce se intorc iar din Spania si Italia, asta dupa ce au facut vacanta de vara in Romania si vom vedea cum niste oameni isi pierd economiile.

In tot timpul asta noi ne consumam resursele, nu ne gandim la maine, nu investim la nimic … si … incet, incet terminam tot. Si nu ma refer aici la plan mondial, ci la tzara noastra. Culmea … acum nu vor mai veni altii sa ne cumpere.

AH … unii au taxi pe asa ceva … noi de ce nu?

9 thoughts on “Sa-mi fi luat Q7?

  1. da, dar daca aveai q7 te puteai infige la alt pret cand negociai cu unii ceva. Ba, asta a venit cu un Q7, nu face sa ii aruncam noi un osicior.

    imaginea conteaza cand vrei sa faci bani. dar ai si dreptate, sa te legi la cap cu o masina care consuma aproape 30 l/100 parca nu e ok, daca nu o poti intretine.

    ps numai daca esti tampit te bagi obraznic si conduci agresiv cu singura ta masina si aia scumpa.
    ps2 nici nu vreau sa ma gandesc cat costa o revizie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.