home to blog Sa mai fraudam putin

Sa mai fraudam putin

Pana mai devreme, la Taverna, una din carciumile de elita din Bucuresti se putea manca bine si plati cu cardul si toate smecheriile astea. Acum nu se mai poate plati cu cardul. Asta din doua motive. Primul ca n-ai cash si n-ai da de o ciorba si pentru ospatar. Al doilea in schimb e ca daca platesti cu cardul sau ceri factura mancarea aia si bautura aia trebuie inregistrata in contabilitate. Daca nu platesti cu cardul si daca nu ceri factura, mancarea aia e gratis ca sa zic asa.

Dar tu o platesti. Iar mai nou, astia te invita cu obraz sau fara sa te duci frumos la bancomatul din incinta, sa scoti bani si sa ii lasi in plicul ala cu nota de plata.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Sa mai fraudam putin

  1. Exact din acest motiv, in strainatate bacsisul pentru ospatar se trece pe bonul fiscal. Altfel aia n-ar pupa nimic, pentru ca acolo toata lumea plateste cu cardul.

      1. Bullshit! Si in Carolina de Nord si in Indiana se face la fel: ai bonul cu total, tu scrii cu pixul bacsisul care vrei sa il dai si faci totalul la final…

  2. Bai, iar ne victimizam ca si in povestea aia cu drobul de sare a lui Creanga. Vaaai, nu pot sa platesc cu cardul si TREBUIE sa las bacsis ??? Suntei ca si in bancul ala cu politaiu’ care vede o banana pe trotuar si zice: ‘utui mama ei de treaba, azi iar o sa cad. WTF, iei banii de la bancomat si lasi la leut suma de pe nota. Si gata ! Aaaaaaa, ti frica ca data viitoare o sa-ti scuipe in mancare? Relax, poate ca deja au facut asta, preventiv ;-)) Sau poti sa te deghizezi data viitoare ;-))

  3. Poţi să îi spui chelnerului să îţi treacă o sticlă de vin (sau 2 beri, etc) în plus la notă şi aia e bacşişul lui. Astfel poţi plăti elegant cu cardul şi toată lumea e mulţumită.

  4. mare dreptate ai – dar sa ne gandim un pic cui apartine Taverna?

    adica ce apropitar ia banu’ si nu plateste taxe, nu da bon fiscal, etc?

  5. A, si dupa ce iei banii din bancomat si-i platesti chelnerului nota de plata pana la ultimul leutz, DAR NU MAI MULT ;-), ii spui ca bacsisul lui este de fapt comisionul de retragere care din pacate, nu-i asa, o ramas in bancomat. MUHAHAHA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.