home to blog Sa facem scoala sa luam carnetul

Sa facem scoala sa luam carnetul

Am innebunit, e plin Bucurestiul de scoli de soferi, de oameni care doresc sa isi ia carnetul. Daca pana acum a fost o relativa liniste nu prea vedeai masini de scoala, acum e plin, peste tot, in orice parcare, in orice strada. Acum ma intreb daca astia au facut scoala pe bune pana acum, sau doar au fost mai putini cursanti.

Si totusi nu pot sa inteleg o chestie. Tu ca instructor, te lauzi ca stii legislatie, ca stii sa conduci o masina pe drumurile publice foarte bine, etc … atunci de ce dracu bagi studentul care invata sa conduca printre doua benzi, ca sa se inghesuie intre masini ca sa le loveasca si ca sa ramana acolo sa blocheze circulatia.
De ce dracu nu poti invata tu ca instructor, studentul tau sa conduca civilizat, sa stea la stop pe banda lui, sa mearga URMARIND marcajele de pe strada nu trecand peste ele, mai ales sa se ASIGURE cand face un viraj.

Si daca e vorba de asa te mai intrebi de ce sunt toate masinile tamponate? De ce nu se cunosc regulile rutiere, sau de ce cad pasarele? Ah nu … ma scuzati, am gresit. Nu exista nicio autoritate care sa verifice cat de bine pregatiti sunt instructorii auto.

20 thoughts on “Sa facem scoala sa luam carnetul

  1. eu cred ca ,majoritatea se feresc sa isi ia permisul iarna si din cauza asta vara e plin la scolile de soferii

  2. piticule …te-am prins :)) : “de oameni care vreau sa isi ia carnetul.” …mie parca`mi suna mai corect “care vor” ..nu “care vreau” :))

  3. Realitatea este că, pentru a fi pregătit temeinic pentru traficul existent în ziua de azi, 30 de ore “didactice”, sunt foarte puţine iar abilităţile şi deprinderile se dezvoltă foarte diferit, de la persoană la persoană. 30 de ore “didactice”, după lege, sunt egale cu 25 de ore “practice”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.