home to blog S-a terminat distractia

S-a terminat distractia

Si … incepe al 3-lea razboi mondial?

Bush iese la 12 noaptea sa tipe la rusi (ora 17 in state). Rusii vor zice ca ii doare undeva. In schimb Statele Unite n-au terminat de instalat scutul anti racheta din Polonia.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “S-a terminat distractia

 1. Am aflat ceva interesant.
  chestia cu scutul din Polonia e urmatoarea: nu armele antiracheta ii intereseaza pe rusi in treaba asta, ci cealalta componenta a scutului, radarele de mare putere, care pot detecta miscarile aviatiei ruse de la mare distanta. Ca la capacitatea lor de atac, acele cateva arme antiracheta nu ar insemna nimic, in caz de doamne fereste. Dar daca NATO poate vedea orice zboara in Rusia pana in mijlocul Siberiei e mai rau. De aia se agita atata. Si asta e si miza scutului, ce sa spun, nu mai pot americanii de frica Iranului si Koreei. Parca aia ar fi nebuni, cand ar avea si ei o arma nucleara, doua, trei acolo sa le foloseasca impotriva cuiva ca sa fie apoi stersi de pe fata pamantului. Le-ar folosi ca mijloc de presiune, descurajare si atat.
  SUA vrea sa ajunga sa domine complet Europa si asta nu o poate face decat ajungand in coasta Rusiei si slabind-o prin subminarea intereselor energetice, in principal.

  ura si la gara!

 2. :))nu vad dc bagi america in treaba asta, cand tot ce-i doare pe rusi e sa le dea o lectie amaratilor alora de georgieni…Din cate am inteles, asa s-a intamplat in fiecare an, in fiecare august, numai ca acuma e ceva mai mare treaba:))
  Oricum n-o sa sara nimeni pentru Georgia, cu atat mai putin SUA.Bush a sarit cu gura doar ca sa nu zica lumea ca sta cu mainile in san si se uita la aia cum isi iau capetele:))

 3. oare isi baga nasu americanii si aici ?
  chiar la asta ma gandeam azi … nasoala treaba orice-ar fi si orice a fost … tot noi picam la mijloc suntem mai aproape fizic de rusi dar cu armata de americani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: