home to blog Ruse – oras european cu preturi romanesti

Ruse – oras european cu preturi romanesti

E misto la Ruse, arata bine, arata antic (o sa mai pun poze aici), e aproape modern, are masini si lume misto. Mai jos aveti un material video din centru. In schimb, ei au ceva, ce n-am vazut nicaieri prin Romania. Au un eveniment numit week-endul turistilor la Ruse. Adica ei atrag turisti facand activitati. Le arata cladiri in paragina si le arata troleibuze vechi.

Le arata pana si un MIG intr-o benzinarie, dar ii cheama ca sa le arate.

Orasul e poluat, pentru ca aerul e destul de greu, dar e curat. Nu gasesti decat ici, colo chistoace de tigari, nu hartii aruncate la orice colt ca in Bucuresti. Mai mult, acolo oriunde te uiti din orice punct, gasesti un cos de gunoi, la noi … mai bine arunci pe jos.

Preturile nu-s mai mici, din contra chiar, pentru ca 1 euro e 1.9 leva. De asta am vazut la o casa de curs valutar si 5 lei leva. Si totusi, ca sa te duci la un WC public te costa 1 leva. Deci si economia prospera.

7 thoughts on “Ruse – oras european cu preturi romanesti

  1. si in afara de zona asta asta unde e facut filmuletul ai mai vazut ceva? ca eu altceva n-am mai vazut interesant.

    bravo lor ca stiu sa tina curatenie. altfel nu ma impresioneaza… si la noi in tara se mentin orasele destul de curate din ce am observat. mai putin Bucurestiul si imprejurimile.

  2. intr adevar …doar centrul e frumos..
    iar ca masini..in afara de moskvich-uri , lada si volga.. pe care cea mai noua piesa e nr de inmatriculare , niste escort-uri,kadett-uri si golf 3 .. nu am vazut nik…decxat o smecherie de seria 5 si un 407 …in rest… NIAMA ..

  3. Se vorbeste mult de faptul ca mancarea este mai ieftina in Bulgaria.Recent am trecut prin balcanicul vecin de a sud si pot confirma acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.