home to blog Romanii in Italia

Romanii in Italia

Ce face romanul cand se duce in Italia? Ce poate sa faca … fura.
Nu, nu fura, mai si munceste, dar intotdeauna stiti ca lucrurile bune sunt umbrite de lucrurile rele. Astfel incat mi-e teama de sorumea, ca doar e frumoasa si isi face de lucru prin peninsula .

Ce e mai rau e ca italienii nu-s cretini si unii dintre ei chiar vor sa ajute, pe cine? Merita? Nu cumva a fost de prea multe ori? Daca n-ati vazut filmul asta aseara, la Realitatea TV il revedeti acum.

Concluzia ar fi una simpla. Astia au plecat de aici in Italia la furat. Daca se intorc, se intorc aici tot la furat. E vreo problema? Pentru ei nu. Pentru noi? Nici pentru noi nu, teoretic avem autoritati care trebuie sa faca ceva, practic mai mult de masini de politie ce se plimba cu girofarurile aprinse pe strazi seara nu se intampla absolut nimic. Ba, legitimati-i pe aia care vi se par suspecti. Ca nu ma incanta pe mine ca ma urmariti prin cartier cu girofarurile aprinse cand imi caut loc de parcare, ma incanta sa stiu ca vreti sa ma ajutati, sau sa ma intrebati de sanatate, nu sa ma puneti la zid ca sunt din alta parte decat Bucuresti. Altfel nu ajungeti decat sa judecati la fel ca ceilalti, altfel nu ajungeti decat sa ziceti ala are aia, eu n-am deci nu e bun … kill him.

Bullshit sunt satul de cacaturile astea rasiste si de categorisirea oamenilor dupa rasa. E punct, fura, omoara, la puscarie. Ce daca e rasa diferita? Ah, a venit cu gashca? Pai atunci toata gashca la puscarie. E atat de simplu. Vrei sa faci ceva … la munca nu la furat. La furat!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Romanii in Italia

 1. italienii astia,dupa mine,isi cam merita soarta intr-un fel:eu i-am tolerat de la inceput printre ei? eu i-am lasat pe tuciurii sa-si puna corturile langa roma? eu i-am lasat cu carutele prin oras,de-au sapat santuri sa nu mai treaca? eu? nu cred.atunci sa se spele cu ei pe cap!

 2. dupa cum spune si popescu: nu toti tiganii, albanezii, marocanii, rusii si celelalte natii de imigranti au venit peste noapte.

  dar pe autoritati le-a durut in dos si poate nici acolo.
  au muncit pe nimica, au fost folositi de gruparile politice in razboaiele gropilor de gunoi, a zonelor de influenta – prostitutie/trafic de carne vie droguri (mult, mai dezvoltate decat in .ro)

  ei le-au dat nas si au incurajat
  acum, peste toate vine si criza.
  incearca sa acopere toate probleme Italiei cu patura scandalurilor etniilor imigrante

  si mai important: incalca legile UE in ceea ce priveste tranzitul si discriminarea
  se transforma intr-un popor rasist si cred ca o sa isi ia o palma peste ochi de la Europa, diplomatii si europarlamentarii romani sunt prea ocupati cu orice altceva, numai cu imaginea si reprezentarea corecta a noastra – nu

  ps: app. tiganii au plecat in italia la furat… dar patronii italieni care si-au deschis fabrici aici si ii platesc pe ai nostri cu salarii de mizerie, pentru ca productia sa o exporte pe pietele din vest? aia cum se cheama?

 3. am rams fara cuvinte in acest film erau numai tiganii imputitii care si in romania fac accelas lucru sa dus imaginea romaniei mai au si tupeu s-a spuna ca nu au de munca in romania nu ca nu ar fii de munca nu vor s-a munceasaca tigani astia imputiti le place mizeria asa sa-u invatat sa traiasca in gunoi s-a se vaite sa.si cumpere mercedez (( si s-a spun ca la cate furturi violuri au facut si continua ne baga pe totii la acceias oala cu ei cu nespalati astia de 2 bani care au facut tara de rasu lumii deja am inceput s-a fim respinsi peste tot (sunt contra tiganilor )(moarte tiganilor) poate fara ei in ziua de azi eram respectatii in europa dar nu este asa 🙂

 4. Mă dă-o draq pe blonda aia cu sufletu ei, auzi.. i-au furat sufletul, de kkt…
  Mă rog, pe ciorile alea de stăteau sub pod le-aș da numai picioare în cap (cu excepția celei mici care e încă nepătată… păcat de viitorul ei cu așa părinți..
  E clar părtinitor filmul și vrea să demonstreze că românii sunt cum sunt, și au dreptate. Toți cunoaștem pe cineva care e la furat în Vest (chiar dacă nu e pe față, știm ce face acolo) și nu-i spunem nimic, suntem vinovați că nu condamnăm comportamentul ăsta, ci-l acceptăm
  Și nu erau toți țigani, și nu sunt toți țigani, să fim sinceri, tind să cred că țiganii sunt chiar o minoritate în cadrul infractorilor cu cetățenie română din Italia la ora asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.