home news Romanii cheltuie mai mult pe bautura si tigari decat pe mancare

Romanii cheltuie mai mult pe bautura si tigari decat pe mancare

Intr-o stire auzita de dimineata la EuropaFM se spunea ca romanii cheltuie pe bauturi alcoolice si tigari mai mult decat banii de mancare. In acelasi studiu facut la tara, cel putin 10% din profitul agricol  din fiecare an este cheltuit pe bautura si tigari,  iar pentru educatie ajung 0.1 % din celtuielile unui agricultor.

Acum intelegeti ca un viitor prea bun nu vom avea?

Si acuma, eventual ii intelegeti pe aia care demonstreaza impotriva lui G8 si asa mai departe ?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Romanii cheltuie mai mult pe bautura si tigari decat pe mancare

  1. Bade, in orice tara normala, cheltuielile pentru subzistenta trebuie sa fie mult mai mici, procentula vorbind, decat cele pentru cheltuieli legate de lux, gen cafea si tigari.
    Cresterea economica a unei tari unei tari e bazata pe consum, iar prin consum nu se intelege cosul zilnic, ci achizitionarea de produse de lux ( iar prin lux nu intelege viata lui tantareanu, ci cafea, tigari si aclool)

  2. Bre, romanul cheltuie sau romanii cheltuiesc… asta daca nu era pus titlul la misto si eu mi-am pierdut simtul umorului pentru a aprecia…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: