home to blog Romania te iubesc!

Romania te iubesc!

Poti sa spui Romania te iubesc?

Poti sa spui asta tare? Pentru ce? Pentru asta, asta, asta?

Sau pentru toate acestea?

22 thoughts on “Romania te iubesc!

  1. Mie îmi este ruşine că sînt român. Cea mai mare greşeală a vieţii mele este că am rămas în România. Acum sînt prea bătrîn să mai plec. Odată, prin ’94, în revista “Tinerama” pe o pagină a apărut următorul motto : “La noi sînt codrii verzi de brad, la ei e bine !”

  2. super tare d@annutz@, de aia imi place mie in Romania, oamenii au spirit…mie imi place Romania, sistemu sanitar e varza, gropi, caini, tzigani…dar si prieteni, vin bun, placinta cu branza si simtul umorului…peste cateva ore ma duc la parada si dupa sa beau un vin rosu cu niste prieteni sa ne barfim sefii austrieci si sa ne bucuram ca suntem impreuna…o sun si pe mama sa-i spun ca ne vedem de Craciun…La Multi Ani Romania!

  3. Romania este cea mai buna idee care le-a venit vreodata romanilor,e bine la noi in Romania,ne simtim peste tot acasa adica furam,Iatalia,Germania,Spania,Franta,Belgia si multe alte tari,ce v-a urma?o noua revolutie?credeti ca asta v-a schimba ceva?sistemult nostru este bolnav,noi suntem bolnavi,peste tot in lume cand auzi de romani auzi de crime,violuri,talharii prea putini sunt cei care fac fapte bune care incearca sa faca ceva pentru a reface imaginea romaniei,degeaba!sunt aprox.22 de mil de romani,22 de mil impotriva a o mana de oameni care conduc sistemul nostru infect si bolnav,oare suntem oameni rationali sau niste oi care actioneaza sub efectul de turma?o intrebare la care greu poti sa raspunzi!ramane de vazut ce se v-a intampla in serialul urmator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.