Share
 • 18
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  18
  Shares

Wow! Chiar atât de înapoiați suntem?

Mă uitam adineauri pe Facebook și am văzut ca nu știu ce actriță îl dă în judecată pe George Bonea. Nu știu exact cine e George Bonea ăsta, am înțeles că face glume și că oamenii se fac că râd la glumele lui. Oare mă știu cu el?
Mă rog, să revin la actriță. Tanti aia, de care nu a auzit nimeni, scrie o tâmpenie pe Facebook și pentru că este nu știu ce vedetă lumea îi dă share. Și bineînțeles că se isterizează toată rețeaua de socializare pentru că atât pot oamenii.

Asta a făcut și băiatul asta, Bonea. A avut nu știu ce reacție la postarea gagicii, pentru că asta fac băieții care au nevoie de atenție. Și s-a trezit cu notificare de la avocatul gagicii că dacă nu știu ce nu face in 24 de ore (mama ce timp misto), o să fie dat în judecată și amenințat că va avea de platit nu știu cate zeci de mii de daune. Foarte bine și eu l-aș da în judecată pentru că bagă în seamna toate proastele de pe facebook.

În schimb acum oamenii care țin sistemul judiciar din România blocat, s-au reorientat. Ei nu mai dau în judecată vecinii, nu se mai ceartă cu ăla care le-a luat locul de parcare sau terenul de la țară cu 20 de centimetri și nu se mai ceartă cu emisiunea de la televizor care nu îi vizează, ci se ceartă cu diverși irelevanți de pe Facebook. Unul din ăștia, victimă e acest Bonea.

 

Ce voiam să zic? Tanti actriță (lol, serios fata asta joacă în vreun film sau ceva?) îl dă în judecată pe nenea comediantul pentru că … atât poate. Și nenea comediantul se sperie și pune pe Facebook ca e dat în judecată și amenințat. Pâi acum, eu sper doar ca nenea comediantul să piardă procesul doar ca șă își dea seama că nu trebuie să pună botul la toate prostiile de pe ”spațiul public” Facebook și că așa va învăța lecția că uneori nu trebuie să îi pese.

Așa si vouă. Învățați asta. Altfel atacați.

Și voiam să vă mai arăt asta:

Un cuplu proaspăt căsătorit a plătit 1,08 milioane de dolari fotografului de la nuntă. Acesta susține că soții i-au defăimat afacerea

Asta e o alta poveste cu români.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. Oana

  Ca la noi la nimeni! Penbil, majoritatea conflictelor daca nu au bani sa le poarte la TV sau prin ziare, apeleaza la Facebook.

  Reply
 2. Cico

  Nene Romania e din mai multe bucati. Nu arata deloc la fel in Cluj cu Bucuresti. Pe bune ! Be more specifically !

  Reply
 3. Cico

  My dear Roumania is very different relating to one another its regions. No looking at the same Cluj to Bucharest. Please be more specifically ! I mean just honestly – being. Bye !

  Reply
 4. George Ginghina

  La cum progreseaza tehnologia si la cat de greu se misca lucrurile in tara asta, vom ajunge si noi in 2000 cand or fi americanii prin 2050…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.