home to blog Romania, 2011. Redescopera Romania Elena Udrea!

Romania, 2011. Redescopera Romania Elena Udrea!

Imaginile pe care le veti vedea mai jos sunt socante, sunt din Romania, iar intreaga poveste o are Dan Dragomir.

 

Intr-adevar, redescopera Romania, gradina Carpatilor.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Romania, 2011. Redescopera Romania Elena Udrea!

 1. A treia poză e cea mai tare. Frateee ce tavan … parcă ai fi la Peștera Urșilor nu într-o casă. Ideal ar fi s-o pui pe Leana Uți așa cum e ea, să stea vreo 6 luni acolo. Cred că ar fi o experiență de neuitat.

 2. Dacă ar și munci, lucrurile ar sta altfel.
  Ce treabă are Elena Udrea aici? Ce, e vinovată pentru orice țigan care nu are chef să se integreze în societate?
  Lame, lame, lame.

  1. Chiar ai impresia că e vina lor? Te aștept să te transformi în țigan și să vorbim atunci despre locuri de muncă, despre integrarea în societate. E ușor de comentat și de privit poze pe net, dar realitatea e groaznică…

   1. Da, sunt ferm convins și da, sunt sigur că ei sunt mulțumiți de felul în care sunt aranjați.
    I am totally unimpressed.
    Și piticule, tot nu e vina lui Udrea.

 3. Este foarte adevarat.Un loc de munca ar fi necesar, dar cine te angajeaza daca nu ai carte. Ei traiesc din alocatii și ajutor social. Singura lor șansa este școala. Cadrele didactice din aceste scoli sunt niste martiri. Muncesc pentru 6/7oolei in aceste conditii și nu se plang.
  SINCERE FELICITARI!

  1. Știi cum e cu cartea? Cînd a crescut dihania aia era OBLIGATORIE. Înțelegi? Venea cu miliția după tine dacă nu veneai la școală. Știi cît trebuia să te chinui ca să nu ai carte? ENORM!
   Așa că vă rog, nu îi mai plîngeți de milă. You’re making me sick

 4. Daca eu ma duc pe camp si imi fac o casa din chirpici, tb sa o injur pe elena udrea si pe basescu ca de ce nu imi baga curent? Chiar din pozele postate se vede ca oamenii nu stau in sat, ci undeva pe un pamant pe deal (oare e al lor?).

 5. Numele de “gradina” Carpatilor mi se pare o idiotenie crunta. Nici macar nu-si merita banii acest slogan. Pai in toate orasele din tara se construieste la greu iar spatiul verde este din ce in ce mai putin. Padurile se taie in nestire iar altii se imbogatesc. Acum au intrat si in delta si vor sa distruga si acel loc. Mai bine ii zicea “ghetoul” Carpatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.