home to blog Roblogfest – finalul primei parti

Roblogfest – finalul primei parti

Tocmai ce s-a incheiat prima parte de votare la roblogfest. Tocmai ce terminasem eu de facut zeci de conturi false cu numele de nihasa si n-am reusit sa votez cu niciunul, asta da noroc.

Schimbarea la roblogfest de anul asta vine abia acum. Daca editia asta  s-au inscris aproape 3.000 de bloguri si s-au inregistrat pana pe la finele zilei vreo 9.000 de voturi, asta inseamna ca s-a repetat istoria de anul trecut unde fiecare s-a votat pe el, iar castigatorii aveau nevoie de doar 20, 30 de voturi ca sa castige la o sectiune. Asta pentru ca majoritatea blogurilor aveau doar cateva voturi.

Ei bine anul asta asta a fost valabila doar in partea 1 a votarii. Acum in partea doi, vom vedea exact inversul. Adica se iau primele 20 de bloguri din fiecare categorie, iar acestea merg mai departe in concurs. Ceilalti nu. Adica daca pana acum ai primit suficiente voturi incat sa te numeri intre primii 20 la categoria ta, atunci mergi mai departe. Daca nu, poti sa votezi pe oricine din primii 20 din fiecare categorie.
Este cat se poate de normal, iar asta e traducerea in practica a ceea ce inseamna vot popular.

Realitatea.net, partener media al roblogfest, a pregatit o sectiune speciala dedicata evenimentului si bloggerilor, dar si alte surprize pe care le veti vedea zilele astea.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Roblogfest – finalul primei parti

  1. Nu a fost bine că a trebuit cont ca să votezi. Eu aş fi vrut să votez, dar nu-mi fac cont numai pentru aşa ceva. S-au pierdut o grămadă de voturi.

  2. Sunt deacord cu Ingineru. Oamenii din afara blogosferei si acei oameni care nu-si dau interesul prea mult in blogosfera, dar citeau si ei 2-3 blogur, n-au votat. Am sute de prieteni care s-au plans ca dureaza foarte mult sa ajungi sa votezi. Multi au renuntat.

  3. Ai o logică de fier bre. Au fost 3000, au fost 9000 de voturi, fiecare s-a votat pe el. Raman 20, o sa fie vreo 60 de voturi, fiecare o sa se voteze pe el. Aia care-au iesit din concurs nu mai au nici un interes sa voteze, metoda e deja mult prea complicata, singurii care se mai chinuie sunt cei care raman. Si eventual vreo 2-3 prieteni apropiati convinsi cu cateva beri varsate la momentul oportun.

  4. ce n-ai inteles, sau nu m-am exprimat eu? 🙂

    Pai daca din 3.000 de bloguri, s-au adunat 9.000 de voturi, iar castigatorul a avut 30 de voturi, atunci fiecare s-a votat pe el insusi, iar aia doi – trei, erau berile de care zici tu.

    Acum daca se voteaza de la capat in tura 2, doar primele 20 de voturi … 😉 nu cred ca juma de utilizatori nu vor vota, dar si asa, vor fi at least 4.500 de alte voturi 😉

  5. mda, vreo 2 zile parca au fost 0 zile de votare. s-au facut publice ceva rezultate. dureaza cam mult sa numere 9000 de voturi. mi se par super putine, cred ca e din cauza procedurii cam greoaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.