home to blog RNC, domenii, invaliditate.

RNC, domenii, invaliditate.

Are cineva idee ce se poate face cu RNC daca exista vreun domeniu cumparat de la ei in 1999, nu e valid iar persoana respectiva nu poate fi contactata? Cum poate fi domeniul  pus la liber?

Thanks 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “RNC, domenii, invaliditate.

  1. Faci ce am facut si eu: le trimiti scrisoare prim posta, cu confirmare de primire, in care le spui care-i treaba si ce nu e in regula cu domeniul ala. In cazul meu nu e nimic in regula cu el, in sensul ca e inrehistrat pe o firma care nu exista, adresa de mail e falsa, telefonul e fals si tot asa. Le-am scris toate astea, plus ca e vorba de numele meu de familie deci mi-ar fi de folos. Am primit raspuns (acum o luna si ceva) ca se alibereaza pe 30 mai.

    Am verificat adineauri, inca mai este trecut pe numele inexistentilor aia, deci nu stiu ce sa spun mai departe. Cert este ca am urmat fix calea pe care au vrut-o ei, altfel nu discuta.

    Si inca ceva: daca se intimpla sa fie inregistrat pe vreo firma va trebui sa mergi la Registrul Comertului si sa obtii de acolo o hirtie care spune ca firma in cauza nu exista. Hirtia aia trebuie s-o atasezi cererii de eliberare. Copie, sa nu cumva sa-ti rataceasca originalul.

    Succes si nervi de fier, ca au in ei o nesimtire si-o rupere de cuc ceva de speriat

  2. @cm: Sper să reuşeşti să rezolvi… Că totuşi, IXGENT ăia au întrerupere temporară de activitate, ceea ce nu îţi permite ţie să le scoţi din patrimoniu doar pentru că ei nu folosesc domeniul…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: