home to blog Rezultatele alegerilor in online

Rezultatele alegerilor in online

Pentru ca Sorin Tudor e obisnuit si stie sa le scrie, reiau aici un articol publicat de el.

In timp ce telespectatorii nu s-au aratat prea interesati de soarta alegerilor, “internautii” au stabilit noi recorduri in online.

Conform Trafic.ro, luni, in ziua difuzarii rezultatelor partiale, editiile online care au tratat subiectul alegerilor au inregistrat recorduri ale numarului de vizitatori. La fel si site-urile partidelor.

Recorduri ale editiilor online in ziua de 2 iunie:

Realitatea.net – 85.090 vizitatori absolut unici; Gandul.info – 57.616 vizitatori absolut unici; Cotidianul.ro – 50.277 vizitatori absolut unici; Adevarul.ro – 47.755 vizitatori absolut unici; RomaniaLibera.ro – 36.139 vizitatori absolut unici; Mediafax.ro – 35.806 vizitatori absolut unici.

6 thoughts on “Rezultatele alegerilor in online

 1. asta s-a intamplat pentru ca s-a prezentat in mod real(oarecum) exit PULUL ca sa il citez pe BASE. Sper ca in turul 2 sa ramana echidistanti si nu sa fure. daca o tin tot asa vor creste; important e sa sa ii lase vantu.

 2. Ma bucur ca ai abordat subiectul asta!
  Totusi, din ceea ce ai scris aici, lipseste ceva:

  IMPACTUL!!! Efectele comunicarii politice din online .ro .

  Avand in vedere caracteristicile acestui mediu “cald”, audienta clamata nu e nimic altceva decat un gest reflex din partea utilizatorilor de a cauta extensiile sau interactivitatea imposibila in media veche.

  bounce rate = ?

  Personal, cautand o imagine de ansamblu a rezultatelor, macar o harta cu distributia partidelor in teritoriu, nu am gasit online. Nici n-am cautat mult, dar a fost suficient sa-mi dau seama ca online-ul politic s-a miscat greu si m-am intors catre tv. Chiar daca am pierdut timp asteptand anticipata harta, mediul vechi a stins pana la urma aceasta nevoie.

  Paralela dintre interesul scazut fata de alegerile televizate si consumul specific din internet o gasesc interesanta, dar mai mult din perspectiva gratificarii celui din urma, unde situatia e mult mai complexa si totusi gri.

 3. mai mult decat felicitari pentru realitatea .. nu pot sa zic 🙂
  si realitatea cluj, desi de curand s-a lansat, s-a descurcat foarte bine 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: