home to blog Revine galagia de la Eurovision

Revine galagia de la Eurovision

135 de artisti vor fi anul acesta in Selectia Nationala la Eurovision. Din acestia vor ramane doar cativa pe care ii va vota publicul in emisiunea de la TVR. Iar castigatorul ne va reprezenta in fata Europei, ca sa ne putem face de ras frumos acolo.

Desfasuratorul e acesta:

eurovision

Si de ce am spus galagie?  Pai sa vedem ce selectie de nume a facut TVR cand a anuntat participantii.

Lora, Robert Turcescu şi trupa, Luminiţa Anghel, Elena Cârstea, Electric Fence, Cezar Ouatu, Daniel Robu, Liviu Mititelu, Alin Văduva sau Naomi sunt câţiva dintre cei pe care i-am putea vedea pe scena concursului, dacă piesele lor vor trece de proba preliminară.

Si daca anul trecut am vorbit mult despre Eurovision, ma astept ca si anul acesta sa ajung in studio la finala nationala.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Revine galagia de la Eurovision

  1. Si cand te gandesti ca cel mult am ajuns pe 3 parca, cu MARELE artist , nu mai stiu cum il cheama, ala cu “ana mi-ai furat banana”, nu poti spune ce avem prea mare potential. e greu sa castigi cand voturile sunt geopolitice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: