Renovam

Daca va gandeati ca a fost iarna si ca am scapat de bormasini, bocanituri si renovari de apartamente, ati gresit. Si toata iarna mi-au bocanit in cap, mai linistit asa pentru ca era mai racoare. In schimb azi, pentru ca e cald cred ca au mai daramat un perete de la 10 dimineata.

Acuma stau sa-l care pe scari in saci. Si totusi iar ma gandesc, ce naiba darami si renovezi intr-o garsoniera?

6 thoughts on “Renovam

  1. Romanul face vila de lux dintr-o garsoniera umila. Eh intodeauna vei avea vecini care renoveaza, un dezavantaj major in triaul “la comun”

  2. Din orice unghi ai lua problema e aproape imposibil să faci într-o garsonieră mai multe camere dărmând pereţii. Pentru asta ar trebui să construieşti pereţi. Oarecum logic.

    În schimb, o garsonieră poate fi câteodată împărţită absolut stupid. Şi-atunci îmbunătăţeşti confortul dărmând un perete inutil. De exemplu se poartă peretele semi-dărmat spre bucătărie sau dărmat de tot spre hol sau cel care dă în balcon. Cu un termopan “ţapăn” la exterior nu mai ai treaba iarna şi mai faci rost de nişte spaţiu util.
    Şi înainte de-a zice că “dacă vroiai confort îţi luai vilă” vă sugerez să vă uitaţi niţel la preţurile pentru imobiliare în Bucureşti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: