home to blog Reduceri de black friday

Reduceri de black friday

Ieri am primit o tona de spam-uri ca azi vor fi nu stiu ce reduceri in nu stiu ce magazine online, magazine normale si asa mai departe. In noaptea asta ceva siteuri au inceput deja sa faca reduceri importante:

700 de mii pentru o porcarie de laptop care se strica in 5 luni? Nu multumesc, carry on. Las ca tocmai am cuparat eu firigder si router la pretul normal, pentru ca au fost anuntate reducerile doar cu o zi inainte, ca nu cumva sa ramana magazinele fara clienti fraieriti de produse si preturi umflate.

In rest vor fi reduceri la produse ieftine si proaste de care bineinteles nu aveti nevoie. Sau produse cu stoc mic. Am mai vazut asta si anii trecuti.

10 thoughts on “Reduceri de black friday

 1. Jeguri dom’le.
  Mi-am luat MicroSD 32GB de la emag acum vreo 2 saptamani si pe factura scrie 254,99.
  Acum e pe site 243,00 incluzand 10% reducere de la 269,00

  Totusi, mi-am luat acum o luna Samsung Galaxy S2 de la CEL si am dat 1950 pe el. Acum e la emag vreo 1500, deci “theoretically a good deal”

  1. Crezi ca e soare chiar in fiecare zi??? intra pe sit si sa vezi ce a mai ramas … la ora 7 jumate cred ca 30% din produse erau deja pe stoc 0

 2. La 06:45 cand m-am trezit am intrat pe emag, (crezand cu adevarat ca se va intampla cu adevarat ceva bun) era stoc epuizat, dar acum vreo 30 minute era “pe raft” iarasi.

 3. De ce va mai plangeti de reduceri? La noi n-au fost niciodata reduceri cu adevarat. Numai sirtlicuri, ghiduseli doar doar o prinde la unii care nu sunt invatati cu preturile si nu-si dau seama de adevarata reducere. In timp ce in alte tari, altii iau produse care sunt ‘expirate’ ca model/vechime etc la preturi de nimic si chiar unele noi la fel…la noi doar se practica joaca de-a reducerile de la un pret mai mare la pretul cu care vindeau oricum sau chiar la un pre mai mare decat vindeau oricum.

  Acum 1 an am patit asta la Baumax. Am cumparat niste lavabila la care tocmai afisasera un pret promitional care era mai mare decat cel anterior cu vreo 6 Ron. Cum stiu asta?! Pentru ca am gasit produsul cu pretul respectiv si le-am dat peste ‘bot’. Adica le-am cumparat fara aia 6 RON in plus care erau la PROMOTIE. Jeg-uri toti. Profitori pana peste cap! Si cand e sa dea salarii, se vaita de criza. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: