home to blog REALITATEA FM – Radio de stiri

REALITATEA FM – Radio de stiri

realitatea fm - radio de stiri

Pentru ca news fm e doar un alt info pro. Pentru ca poate sunt satul sa ascult muzica proasta pe posturile astea de radio.

Pentru ca vreau sa aud si eu televizorul atunci cand nu sunt acasa, iar asa ascult foarte bine Realitatea FM, pentru ca asa aflu stirile direct de la sursa. Pentru ca nu vreau sa ascult muzica de adormit in zilele ploioase, pentru ca pe romania actualitati e o aberatie mai mare ca somnul. Aici in schimb am ceva dinamic, o stire care se schimba, o idee care se dezvolta in direct.

Eh, aia care abereaza ca nu le place sa auda televizorul la radio, habar n-au si nici n-au ascultat. Detalii tehnice,Realitatea FM se prinde din Otopeni pana la kilometrul 70 pe autostrada Bucuresti – Pitesti cu telefonul mobil. Mai departe nu stiu ca n-am incercat. Si poate fac si eu ceva emisiune de bloguri daca se aude la conducere – LOL.

De aceea,

Realitatea e la Realitatea FM

12 thoughts on “REALITATEA FM – Radio de stiri

 1. LOL…. emisiune la realitatea despre bloguri?pai ar trebui sa o faca numarul 1 in bloguri din Romania acum.Nu stiu cine e…dar sunt multi oameni buni,care scriu interesant.

  Piticule,fara suparare blogul tau e un tabloid in raport cu alte bloguri.Un fel de Libertatea in comparatie cu alte cotidiene.Hai sa fim putini mai realisti.

  Tu stii sa bagi cabluri si sa repari calculatoare la Realitatea.Asta e meseria ta.

  Nu te supara.E un fel de galeata cu apa rece peste fata atunci cind visam frumos.Ca sa fii un redactor saurealizator bun iti trebuie cultura generala ampla plus gramatica limbi romane.Nu te supara.Ti-am zis amical fara nici un fel de ironie

 2. auzi am o afacere pt tine!
  u intelegi despre ce e vb :

  opinia publica.ro

  forum politic.ro

  daca tot vb de ei toata ziua,sa ii lasam sa vedem ce vor sa spuna(politicienii),sunt negociabile 🙂

 3. Are dreptate piticu, atunci cand sustine ca realitatea fm primeaza. pentru ca, sa fim sinceri, nu peste tot ai ocazia sa auzi transmisii live si comentarii, sau reclame, bazate in primul rand pe imagine, sa nu mai vorbim de reporteri care explica aratind cu mana in spate si folosind secvente frazeologice ca ” dupa cum puteti vedea” sau “acolo, in spate”. Realitatea FM stimuleaza excelent imaginatia si capacitatea de a umple sunetele cu imagini scoase din burta.

  Acum, serios… Ideea de a trage un cablu de la un televizor pana la un calculator care emite este geniala si este nevoie de implementarea unor proiecte extrem de dificile de executat. Bravo, domnilor, cu asta chiar ati rupt gura targului. Cum spunea cineva pe undeva, sunt curios de ce TVR nu a avut succes cu o initiativa similara, pusa in practica pe undeva prin anii `80-`90.

 4. sa speram ca pe 6 decembrie vom fi corecti cu noi si vom vota ceea ce e mai bine,dar cred sincer ca trebuie sa scapam de Basescu.El este realizat,si-a arenjat toata familia,toti sint ful,acum cred ca urmeaza sa ne rada pe noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: