home to blog Reacția SAMSUNG privitoare la televizoarele ce consumă mai mult curent

Reacția SAMSUNG privitoare la televizoarele ce consumă mai mult curent

Mă uit la facturile mele la curent de când am Samsung. Și acasă am de la Samsung cuptorul cu microunde, tableta, mașina de spălat și până mai devreme era și televizorul. Televizorul l-ați tot văzut, era ăla mare și scump. Nu, nu mi-a crescut factura la curent. Din contră, a scăzut. Iar televizorul fiind un UHDTV, era cea mai folosită electrocasnică.

Mă rog, am scris despre știrea din The Guardian, preluată cu foarte mari emoții de către presa română. Emoții, pentru că Samsung este unul din principalii cumpărători de publicitate în piața autohtonă și cu acelasi program agresiv de marketing ca în toată lumea.
Ziceam în statusul de pe Facebook că nimeni din presă nu a cerut părerea Samsung. Dar ei mi-au trimis-o mie, iar eu vă o transmit aici.

Respingem categoric acuzațiile conform cărora rezultatele testelor de laborator în cazul Smart TV-urilor Samsung sunt înșelătoare.

Motion Lighting nu este o setare care se activează doar în timpul testelor de conformitate. Dimpotrivă, este o setare implicită care funcționează atât în laborator cât și acasă. Este o funcție inovatoare care se activează automat în momentul în care televizorul a fost instalat acasă și rămâne activă oricând este utilizat modul standard de vizionare.

Motion Lighting face parte dintr-o serie de funcții dezvoltate special pentru a reduce impactul pe asupra mediului. Ne mândrim cu aceste tehnologii și ne dorim să continuăm să inovăm în acest domeniu. Au declarat cei de la Samsung.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Reacția SAMSUNG privitoare la televizoarele ce consumă mai mult curent

  1. Astea sunt stiri false! Mereu am fost fana electrocasnice Samsung, si ca si drept dovada, detin in casa si TV si home cinema, dar si alte electronice si pot sustine ca nu am avut nicu un fel de problema cu aceastea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.