home to blog RDS a revenit la Posta Romana

RDS a revenit la Posta Romana

Pentru trimisul facturilor acasa.

Asta dupa experientele neplacute cu alti curieri.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “RDS a revenit la Posta Romana

 1. buei skinner, avem si noi, un grup de bloggeri, o nelamuriire. de ce faci tu reclama pe toate bloagele la ask.com? ca ne bagam si noi, nu de alta.

 2. skinner e putin dezorientat.
  revenind la subiectul articolului am gasit si eu cateva scrisori aduse de curiero (cu stampila lor) sub usa de la intrare in bloc, bagate prin praf, pe linga rama de metal, aproape distruse.
  le-am trimis un mail, din pacate nu am avut inspiratia sa le fac si o poza cu telefonul, mi-au raspuns foarte amabili, si dupa ce le-am comunicat adresa exacta mi-au promis ca vor lua masuri.
  apoi (eu sunt abonat la catavencu, chip si pc practic) am gasit un numar din catavencu mototolit in cutia mea postala minuscula, 2 facturi aduse de posta romana, LA FEL sub usa de la intrare aproape rupte..
  ideea e ca servicii degradate sunt peste tot, important e sa iei atitudine pentru rezolvarea lor.

 3. Salut.
  As dori si eu sa aflu de la voi parerea voastra fata de internetul de la RDS.Si akum sa va zic de ce: au venit la mine o echipa tehnica de la ei , au facut masuratori si au zis ca vreau sa monteze o antena pt internet pe bloc (asta sa intamplat ca in luna martie 2007).Akum au venit niste oameni au montat antena si sau dus.Ma intalnescu cu unul din cei care au montat antena pe scara si il intreb cand dau drumu la net, el a zis ca nu stie ca ei nu se ocupa cu asa ceva, ei numa monteaza antene.Daca stiti careva dintre voi aproximativ in cat timp o sa vina sa dea drumul la interne si ace abonamente au.Pt astia de la noi de pe scara au zis ca ne da net gratis banda de 2 mb din cate am inteles de la seful de scara si 200 E chirie pe luna.La aia 2 mb cu cat o sa scot de pe torente (akum am clicknet de 6mb cu inca 3 vecini si scot cu 450 kb). Va multumesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: