home to blog RCS-RDS aduce CI module pentru abonati

RCS-RDS aduce CI module pentru abonati

Saptamana trecua am fost la un punct RCS-RDS, ca sa imi iau modemul de net (dupa 2 ani). L-am intrebat atunci pe baiatul de la comercial de ce trebuie sa mai platesc chiria de 10 lei pe luna pentru decodorul HD de acasa. Cert e ca decodorul asta il folosesc doar pentru HBO HD.  Si atunci baiatul mi-a zis sa mai astept ca e posibil sa nu mai fie nevoie sa platesc banii astia, pentru ca aduc CI module.

Cert e ca au in plan sa aduca CI module pentru cei care doresc asa ceva. Si anume pentru abonatiii care au televizoare noi, capabile HD si care au acest port acolo. CI module tine loc de decodor, pentru a decoda aceste programe. Asa incat nu mai e nevoie de inca o telecomanda si de inca un dispozitiv de bagat in priza.

Cand vor veni aceste CI module, tine de fabrica care le produce. Din cate am inteles RDS a comandat deja un numar mare de  module,  iar data de livrare e momentan necunoscuta. Dar va fi in viitorul apropiat.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “RCS-RDS aduce CI module pentru abonati

  1. În urmă cu câțiva ani aceeași companie sub numele de operator DIGI, promitea ceva similar pentru divizia de satelit. Lucru ce nu s-a concretizat, dintr-un motiv lesne de înțeles printre hobiști. CI-ul permite share la abonament prin intermediul internetului. Un receiver cu Linux CI Card și “happy sharing”. Un lucru similar s-ar întâmpla și în cazul cablului. De aceea dă-mi voie să fiu sceptic.

  2. cumparam televizoare hd de foarte multi bani pentru a folosi decodoare de 10 lei pe luna , numai in Romania este posibil un jaf de asemenea proportii.

  3. RDS-RCS sunt niste excroci ordinari cu modulele lor CI+,
    eu le-am tras ata prin gura si din 2008 am modul CI, pe tv si am abonament cel mai mic si le-am spart codurile si vad toate programele codate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.