home to blog Razboiul cu firmele de ridicari masini din Capitala

Razboiul cu firmele de ridicari masini din Capitala

Casierita se plange ca nu ii face clientul regulile, iar atunci cand acesta ii aduce punga de 6 milioane de monede, o rezolva usor.

Tot respectul pentru baiatul asta:

Ma mir totusi ca n-a luat baiate.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Razboiul cu firmele de ridicari masini din Capitala

 1. deci casierita nu are nici o vina saraca…si foarte bine i-a facut aluia…trebuia sa il tina acolo 2 zile sa numere ea… prostu tot a pierdut timpul acolo degeaba….

 2. De acord cu gigi. Nu vad nici eu rostul in a te razbuna pe o functionara care nu are nicio vina ca ti-a fost remorcata masina. eu in locul ei exact la fel faceam daca nu mai incet.

 3. Un ghertoi. Nu era acolo pentru ca i se facuse un abuz, ci pentru ca e un nesimtit care-si lasa masina unde-i este lui mai comod. E foarte simplu: nu ai loc de paracre in Bucuresti? Nu folosesti masina.

 4. O fi fost greu sa ii cantareasca… sa afle care e greutatea unuia si sa imparta 😐 cu o eroare infima…

 5. Foarte tare!!! Asa ar trebui sa plateasca toata lumea si sa vezi atunci viteza la numarat.

  Nu cred ca a zis nimeni ca ar avea casiera vreo vina dar cand toate incasarile vor fi in monede le va trebui o basculanta pentru transferul la banca!!! 😀 Poate asa nu o sa mai ridice masini aiurea…

 6. daca firma care ridica masini nu era un srl al vreunui consilier sau al vreunui jmecher si era vreun departament de prin cadrul primariilor de sector eram de acord cu asta. dar asa cand vad ca statul prin persoane votate de noi umple de bani firme si jmecheri nu sunt de acord cu asta. casiera aia e o nesimtita si ar trebui sa stie in primul rand ca:
  – primul venit e si primul servit nu sa o dea ca daca vine cineva cu suma fixa pleaca mai repede decat omu.
  ca asta e un nesimtit care si-o tot fura si ramane fara masina tot timpul pt ca parcheaza aiurea e partea 2-a…
  o tractare prin oras costa maxim 150 ron. la astia amenda pe care o incaseaza primaria e 150 ron si restul pana la 600 ron ii incaseaza hotii cu firmele de ridicat.
  jeg de tara…

 7. Destept baiatul asta. Dupa ce ca are de platit o palarie de bani si de pierdut o groaza de timp mai are chef si de caterinci si de razbunari aiurea care ii rapesc si mai mult din timp. Oare cand o sa invete romanii ca plata in fise nu e o unealta de razbunare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.