home to blog Radio Dolce Sport

Radio Dolce Sport

Nu pot sa nu salut intrarea pe piata a radioului de la Dolce Spot. Si asta dintr-un singur motiv, e facut de fosti colegi de-ai mei. Oameni foarte buni de sport, oameni care stiu sa puna intrebari, sa comenteze meciuri, cu experienta bogata atat in lumea sportiva, cat si in sistemul de lucru al unei televiziuni de stiri. Pentru ca echipa care a fost la Sport RTV, apoi la televiziunea de sport Telesport, a ajuns acum la Dolce, iar acolo au facut si un radio.

 

E online, se asculta aici, are atat emisiuni proprii cat si preluari de pe tv. Si mai mult decat atat interactioneaza cu publicul ascultator si doritor de un radio de sport si numai de sport.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Radio Dolce Sport

  1. Sincer mi-e scarba deja de atata asa-zis sport, care nu e nimic altceva decat 99% despre echipele bucurestene din fotbalul romanesc. Daca se mai discuta un ciclism, tenis, canotaj, tenis de masa, etc; poate mai are ceva sanse…

    Totusi sper sa nu prinda curentul pe toti, ca sincer m-am saturat de atata fotbal la tv, chiar nu mai am nevoie sa-i aud si la radio…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: