home to blog Radeti mai !

Radeti mai !

Azi e 1 aprilie, trebuie sa radem sa ne simtim bine, sa glumim si asa mai departe. In schimb, afara e gri, e innorat si ploua, e racoare, iar nervii sunt aruncati in directia traficului summit-ului NATO.  Mai mult decat atat, sunt oameni care stiu sa conduca dormind si la viteze mici pentru a nu lovi urat masina, sau sunt altii care nu se uita pe unde merg pentru ca probabil fac economie de lumina.

Peste toti astia sunt aia care nu stiu sa inteleaga ca e 1 aprilie, ca azi orice se intampla trebuie verificat din mai mult de 3 surse pentru a te sesiza ca nu e o pacaleala. Dar  noi,  stresati fiind, stim doar sa luam sa comentam si sa injuram in caz ca ceva nu e cum trebuie.

Pana una alta cam asa ne trebuie, sa stam sa ne dam in cap unii altora si sa uitam sa radem. In schimb ceilalti se vor uita de sus la noi si vor spune ca suntem niste neintelesi, iar noi ii vom considera pe ei retarzi si nebuni.

Dar, hey, azi e 1 aprilie. Radeti mai!  Au aparut papadiile?

9 thoughts on “Radeti mai !

 1. neata! 1 aprilie. ar trebui sa fie ziua politicienilor mincinosi! ei mint foarte mult…..chiar DEX ne spune POLITICIAN=Persoană care face din politică un mijloc abil şi demagogic de realizare a intereselor personale, sa fim atenti asa cum spui din 3 surse.

 2. Pitic,ai acum si adresa de mail.Cum ti-am promis dincolo,am trecut pe la tine sa citesc ce scrii si sa las cateva vorbe babesti.Eu nu supravietuiesc in Bucuresti,asa ca la mine in lacas e alta situatiune.Zau ca as vrea sa zambesc,dar pe langa multele probleme,am si o durere de dinti(mai am cativa dinti) de-mi vine sa urlu.Si la noi au inflorit papadiile,eu am toporasi si zambile.Sa-ti spun un secret.Si sa am motiv sa zambesc,cred ca s-ar speria toti de zambetul meu de baba. 🙂 Ciao!Gabi D.P.S. Faci ce te-am rugat dincolo?Cred ca am sa-mi fac si eu un site.

 3. SALUT ! POATE POSTEZI UN MESAJ DE GENUL ! PLS !

  Votaţi-l pe Constantin Brâncuşi !

  Ce vă costă? Doar 30 de secunde din timpul vostru pentru un vot… hai nu fiţi răi!!

  Votaţi-l pe Constantin Brâncuşi pe site-ul oficial al uniunii europene, top 500 artişti europeni:

  http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/

  Îl găsiţi cam pe locul 15. Hai să fim români şi să ne suţinem un artist român. Hai să-l ducem în primii 10!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.