home to blog Proteste regizate de la Greenpeace

Proteste regizate de la Greenpeace

Daca in toata lumea protestele de la Greenpeace sunt facute intr-un mare fel, cu nu stiu ce oameni care se leaga cu lanturi, cu vapoare care se duc si blocheaza surse de poluare, cu oameni care se leaga de sine de cai ferate sa treaca trenul cu deseuri peste ei, la noi treaba se face mai simplu.

M-am uitat la videoul asta si m-am amuzat cum toata lumea statea linistita si jandarmii veneau si ii ridicau pe sus. Ca si cum s-ar fi vorbit inainte: protestam si noi cateva cadre, dupa care veniti voi si intrati in actiune, ne ridicati pe sus, pareti ca ne bruscati, ca voi sunteti oamenii rai si noi nevinovatii, noi filmam si dupa asta dam la presa. Si montajul e chiar dragut, uite-te ce cadru frumos are ultima tipa pe care vin jandarmii sa o ridice.

 

 

In alta ordine de idei protestul lor poate fi justificat, dar pot sa-l faca mai putin decat fortat si platibil. Galatiul n-are mall? De ce nu s-au dus sa protesteze acolo?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Proteste regizate de la Greenpeace

  1. bun si daca sunt asa de eco de ce au venit cu ditai camionu care consuma motorina si scoate fum cand cacaturile alea de carton mergeau si pe o bicicleta.

  2. Urmaresc si sustin aceasta organizatie de multi ani. Fiecare protest are rolul sau, acela de a transmite un mesaj, si a atrage atentia. Daca nici atat nu se intelege, este grav. E pacat ca tocmai una din cele mai credibile organizatii de profil din lume si din aceasta mirobolanta tara nu este sustinuta. Poate tara asta nu o merita – la asta v-ati gandit? Eu da. Daca protestul dureaza 3 ore, vrei un film de 3 ore de la protest? si spre deosebire de alte miscari de genul (vezi dansul pinguinilor) Greenpeace chiar stie ce face, cand si cum! Din nou, nu vedeti barna din ochiul vostru. In loc sa comentati de pe margine, mai bine luati exemplu: oamenii astia isi sacrifica timpul liber, comoditatea si uneori libertatea pentru dreptul vostru si-al meu si-al tuturor la un mediu curat…..nu va este un pic jena?!

  3. oamenii au drepturi iar unul dintre ele este libertatea la exprimare. Acei studenti puteau da in judecata politia + daune morale (asta in cazul in care ei nu erau pe un spatiu privat sau in fatza unei cladiri guvernamentale)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.