home to blog Protest impotriva ridicarii masinilor in sectorul 2

Protest impotriva ridicarii masinilor in sectorul 2

Incet, incet lumea devine foarte nervoasa. Astept la anul sa vedem care primar va pierde.

Ah. Intrebarea stupida e cine dracu i-a votat pe primarii astia de ridica masinile de pe strazi?

Via

17 thoughts on “Protest impotriva ridicarii masinilor in sectorul 2

 1. Deci toti despteti care sunt pro ridicarea masinilor asa aiurea sa va zic ceva.
  Nu sunt locuri de parcare nicaieri, nu toti care au masina sunt niste cretini care sufera si vor sa faca asa, daca vii de la munca dupa ora 6 si nu esti somer ca multi care comenteaza sau in liceu nu mai gasesti nicaieri nici la 10Km distanta de casa ta loc de parcare. Cred ca 90% din soferi daca ar avea parcare subterasa cu plata pe luna ar apela la serviciu lor. Dar unde dragi mei pietoni sa o lasi? Sa faca dracu parcari si dupa sa imi ridice masina ca e parcata aproape de trecerea de pietoni. Voi sunteti fericiti ca ce? Nu va ganditi ca poate va luati si voi masini si ajungei in acceias problema ca noi? Crezi ca mie imi comvine sa imi las masina pe trotuar si sa vina nush ce cretin sa o zgarie ca nu are loc sa treaca?

 2. tara de nesimtiti si hoti, asta am ajuns, sa recunoastem
  De ce nu incercam sa gandim corect ca o fiinta evoluata ce pretindem ca suntem? Daca e corect sa fie corect, nu smekerii si hotie!
  Apropos de asta, cineva spunea ca in campanie firma ce ridica masini a plusat bine, deci acum intelegeti de ce Ontanu permite asta??!!! Parca a fost prima data cand se impute. Cam asa e si cu piata Obor si cu un parc si..etc, nu mai e cea fost, nu-l mai votati ca e pt el nu pt voi, se vede ca va face viata grea, va da amenzi, ridica masini, nu asfalteaza unde e nevoie ci unde e “bine”, unde se pun borduri..!
  Apoi(!!!)cum sa parchezi legal daca nu ai unde? Si atunci cum sa penalizezi si ridici masina cuiva care nu i-ai creat loc? E hartuire, e un abuz, o ilegalitate si prosti sunt cei ce nu dau in judecata!!! Daca se strang multe procese si le si pierd or sa faca ceva, ca romaniji numai asa fac treaba, nu liberi…

 3. Ba idiotilor. Voi ziceti ca e k sa ridice masini ca deranjeaza cand te dai jos din tranvai? Sau toata viata ta ai invidiat persoanele cu masini. Unde sa iti lasi masina ma? Dc lucrezi pana dupa ora 8 unde sa o lasi? Ai facut un credit sau ai strans bani sa iti cumperi o masina si muncesti mult pt bani aia. Acum nu isi mai cumpara nimeni masini ca o deranjeaza pe ma-ta cand vine de la piata? Si bani aia nu se duc la primarie se duc la o firma privata care ridica masinile. Tu stii cum e sa te oblice in o zi sa faci rost de 7 milioane ca sa iti iei masina? Vorbesc toti comunisti prosti sau sarantoci de la tara care nu au idee ce zic. Daca voi aveti curte si parchez langa tarcu cu porci nu trebuie sa vorbesti.

 4. Într-un glorios final, primarul care este în sectorul 6, Poteraş, a acceptat să modifice actul normativ în baza căruia se ridică maşinile în sectorul 6.

  Am mai scris despre asta (http://atitudini.wordpress.com/2009/01/30/ridicarea-masinilor-in-sectorul-6-contract-cu-dedicatie/)

  Acum se pot face amendamente!!! Am pus toate textele pe blog. Astept propuneri pentru a fi sustinute in sedinta de consiliu:

  http://atitudini.wordpress.com/2009/10/20/ridicarea-masinilor-in-sectorul-6-se-fac-amendamente/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: