home news Propaganda

Propaganda

Tocmai de asta am fugit ieri din Bucuresti, ca sa nu aud de politica, ca sa nu aud nici un individ politic, ca sa nu-l vad pe niciunul si ca sa miros un pic marea.

Dar, nu … nu pot trece peste marea tzeapa PSD de ieri.

Micii si berea promise gratis pentru miile de popor, nu au fost gratis. Pentru a intra in posesia lor, trebuia sa fi fost intai la sediul PSD din Kisselef. Altfel, micul era 1.5 lei. Adica … sa fim iertati, am mancat mai ieftini si mai buni ieri.
Si pe la ora 4, si-a facut aparitia, cine altcineva decat Gigi Becali, care trecea linistit pe splai si a vazut aglomeratie. A vrut sa vina sa manance si el un mic si o bere. Pai ce … e pe bani?
Mici si bere gratis de la Gigi Becali la toata lumea !!

Si astfel la mitingul PSD s-a scandat Becali Taticul nostru!!

2 thoughts on “Propaganda

  1. Ha-ha, ce teapa proasta. I-am auzit discursul populist la Info Pro. Tipa ca din gura de sarpe ca Basescu e populist dar ei sunt mai rau.

    “Capitalismul romanesc este prost dezvoltat. Nu mai vrem Raluca Stroescu.” citat din minte. WtF? Cine munceste are, cine nu freaca mangalul. Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca iar vin astia la guvernare.

  2. Da, astia sint ingrozitori, prin multe aspecte.
    Ati vazut imaginile de ieri: rromi imbracati in tricourile alea rosii, date pe moca, oameni atrasi de 2 mici si o bere, pe care au dat si bani :)).
    N-am nimic cu diferitele categorii de oameni, insa am fost la mitingul lui Base, unde da, erau si rromi, dar veniti in scopuri “lucrative” (la furat, dar erau atent supravegheati), in rest erau familii normale, oamenii din middle-class (da, in Bucuresti creste middle-class-ul).
    Ma rog, sint pareri si pareri, cert e ca mi s-au parut asa, cumva de prost gust, sa vad acele imagini cu oameni care se duc la un partid doar ptr. mici si bere. Sechelariu a dus pina la paroxism chestia cu micii pentru populatie, acum 4-5 ani. Ce face Scehelariu azi? (ata e intrebare ptr. PSD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.