home to blog Primul iParty

Primul iParty

Petrecerile astea de tip apple sunt interesante in strainatate. Acolo vei gasi numai geeksi cu deviceuri de tipul asta, fete bune care vin dupa tipul de oameni descrisi mai sus tocmai pentru ca ei sunt putin statuti si nefericiti. Dar si oameni care stiu sa se distreze, care vor sa se simta bine si sa faca putin karaoke.

 

Si s-a cantat inclusiv melodia trololo. Pentru cei care nu stiu ce inseamna trololo, nu-i nimic, mai au timp de invatat.

 

Si ca orice seara a fost nevoie si de intonarea imnului:

 

Si pozele.

17 thoughts on “Primul iParty

  1. Bai deci nu stiu, mi se pare cea mai mare prostie ever chestia asta. iPhone 4s? Get a life… ca-n poza asta: http://atheistpictures.com/wp-content/uploads/2010/05/atheism_motivational_poster_37.jpg

    Asa va inchinati si voi la rahatu ala de telefon. Cat despre party, ce sa zic… Bine ca ati avut fete. Ati f***t ceva? Sau v-ati ocupat de iDevice? Ne ducem de rapa fratilor… Stevie rade de se caca pe el de ras de unde o fi el acum 🙂 Cat despre parerea bloggerilor. Mai nou, oricine are blog, e mediator. Conteaza parerea bloggerilor:)) doamne miluiestene. Si o sa fim 3/4 de tara gen badea si o 1/4 de tara o sa-i injuram pe ailalti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: