home to blog Prima luna de iarna

Prima luna de iarna

Prima luna de iarna va fi definitorie in tot scandalul din societatea romaneasca. O data venita intretinerea in apartamentul de 2 camere in Bucuresti 700 de lei, atunci isi vor da seama toti bugetarii ca n-au de unde plati. Atunci vor fi proteste de strada, atunci va fi scandal.

Ce e acum, ce se intampla acum la Ministerul de Finante e doar incalzirea sistemului. Partea nasoala e ca Ministerul de Finante ar fi trebuit sa fie singurul minister neafectat de criza, daca guvernantii doresc sa ia banii de la toti romanii. Partea critica e ca Ministerul de finante negociaza si da mai departe banii catre Uniunea Europeana, iar asta ne poate afecta serios pozitia noastra in Europa.

Nu stiu, iar aici as vrea sa ma ajutati, sa existe in vreo alta tara din lumea asta protest al angajatilor ministerului care se ocupa cu banii tarii respective. Nici macar in criza din Argentina din 2000, de care v-am tot povestit.

3 thoughts on “Prima luna de iarna

  1. Salut, Cristian! Protesteaza si ei – la 600 lei salariu si tu ai protesta. Pe bune acum, daca un stat nu isi intretine nici macar wperceptorii, clar ca la asta se ajunge.

    Si o rugaminte: pe RTV am un mare Thank You For Posting. Portocaliii se zbenguie insa in voie. Mai trec pe la tine! Multam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.