home to blog Presedintele Romaniei, imagine, marketing, cat duce?

Presedintele Romaniei, imagine, marketing, cat duce?

Am primit un mail azi care spune sec:

domeniul “www.presedinteleromaniei.ro” este scos la vanzare.
Pretul de pornire pentru domeniu este de 153.000 euro. Fara TVA.

Daca nu-l cumpara nimeni, tipul zice ca face un proiect personal pe el, iar ca pretul va fi de 500k euro atunci cand acel proiect va demara.
Teoretic domeniul poate fi atacat si castigat in instanta, in schimb ramane de vazut daca autoritatile statului sunt atat de interesate de imagine astfel incat sa isi ia domeniul juridic, sau vor sa plateasca bani pentru el. Asta ca sa imbogateasca un baiat inspirat la un moment dat.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Presedintele Romaniei, imagine, marketing, cat duce?

 1. Domeniul respectiv nu are nici o valoare de marketing. Nu va primi nici macar cat a platit pe el. Nimeni nu va cumpara un domeniu care oricand poate fi ‘confiscat’ de STS.
  Daca presedintia vrea domeniul respectiv, desi ma indoiesc ca doreste un domeniu atat de lung cand presidency.ro este mai scurt si spune exact acelasi lucru, nu trebuie sa se complice in instanta. STS-ul are atributiile necesare sa ceara ROTLD transferul domeniului catre institutia presidentiala.

 2. eu cred ca o sa se duca 2 securisti la ala la usa si o sa-l intrebe: “nu vrei dumneata sa transferi domeniu la cotroceni gratis?”

 3. au apus vremurile cand iti imaginai ca daca rezervi/cumperi repede un domeniu de nume/brand/companie/institutie/orice celebru poti sa te imbogatesti (sau sa faci banuti frumosi)

  sa fim seriosi, o sa ia la 153k (sau 500) cand o sa-i dau eu 😛

  succes 🙂

 4. mi-am pus casa gaj, am luat un credit si am facut o investitie in domenii:

  piticulporno.ro
  bahmuteanca.org
  simona-consensual.lol
  spagatistul.com

  (si inca vreo 100 )

  😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.