home news Presa – puterea a 4-a in stat

Presa – puterea a 4-a in stat

As fi vrut sa scriu despre emisiunea realizata de Realitatea TV si Radio Netherlands Wordwide. Insa nu scriu acum, va voi lasa pe voi sa scrieti parerile voastre fara sa le cititi pe ale mele.

Insa, din ciclul puterea presei, ma tem ca nu pot sa trec peste pierderea unuia dintre jurnalisti. Iulian Comanescu nu mai este intre noi, s-a aliat PSD ca si consilier de imagine.

Asta e presa noastra. …

10 thoughts on “Presa – puterea a 4-a in stat

 1. Revin : baaaa, ce bulache sunt astia de la EVZ . 🙁
  Am facut si eu un com. frumos, la final mi-am pus si eu adresa blogului si ei au sters-o. Pai vor comentarii dar comentatorii ce castiga la afacerea asta ? Lipsa de caracter.

  Ia bagati un ochi aici

 2. Concluzia domnului Prigoana este relevanta pentru ce se intampla astazi in presa si ce s-a intamplat la emisiune:” Este numai interes, restul e vrajeala…”
  Si domnul Prigoana stie foarte bine ce spune. Tot respectul pentru adevar!
  Chiar imi venea sa-i cred pe cuvant pe eroii cu pix in mana ai zilelor noastre la cat de frumos au vorbit, si cat de elevat, numai ca intr-o secunda mi-am adus aminte de ceva ce am trait personal in presa, si am revenit cu picioarele pe pamnat: exista interes, exista minciuna, exista prostie. Ce frumos isi creeaza unii alibiuri morale de genul ca noi vrem in sfarsit sa prezentam adevarul, noi avem coloana vertebrala, noi putem, noi facem, noi stam drept. Vrajeala cat casa pt a va vinde produsul, valabil pentru toate televiziunile din Romania. Si cei care lucreaza in presa la fel ca si parlamentarii sunt produsul acestui popor, cum sa se poata sa fie ei diferiti!
  Jos palaria pt domnul Prigoana. Restul a fost vrajeala.

 3. Pingback: Phentermine.
 4. As dori sa stiu daca D-ul Boc este la curent cu starea drumului Cluj-Baisoara.Este impracticabil.
  Cand are d-ul Boc sa faca ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: