home to blog Polițiștii folosesc Waze pentru a-și ascunde radarele

Polițiștii folosesc Waze pentru a-și ascunde radarele

Vineri când am venit la București am stat pe Waze, ca să vad unde sunt radare, care e calitatea drumului și asa mai departe. Nu de puține ori am văzut prin Vrancea și Buzau, localități unde radarele erau mascate de utilizatori de waze.

Cu alte cuvinte, omul anunță radarul pe Waze, că așa crede el că este corect si civilizat. Dar tot pe Waze sunt și polițiștii care văd unde s-a pus radarul, stau acolo, astfel încât în aplicație nu vezi moaca de polițist. Vezi doar doi utilizatori suprapuși, utilizatorul din mașina de poliție care este suprapus peste polițistul anunțat de vreun participant în trafic.

Partea și mai interesantă e că în momentul în care polițiștii sunt deconspirați și anunțati pe aplicația Waze, imediat se apucă și își modifică locația. Adică se mută în alt loc. Nu cred că stau mai mult de jumătate de oră după ce s-a anunțat pe Waze că sunt acolo.

Știu că polițiștii mai stăteau la pândă și pe stațiile CB. Acum o fac și pe Waze, iar aici sunteți identificabili cu toții. Și vedeți că folosiți telefonul mobil la volan.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Polițiștii folosesc Waze pentru a-și ascunde radarele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.