home to blog Politistii arestati

Politistii arestati

Niste politisti au fost arestati ieri pentru diverse chestii, de la spaga din trafic, la proxenetism si altele. Si pentru ca erau in zona, erau chiar politistii de la sectiile 1 si 3. Ca un lucru sublim, azi dimineata pe Mircea Vulcanescu, in fata unei case din asta de toleranta legislativa, era o masina de politie. Probabil venise sa le bage in sedinta pe fete, care l-or fi dat in gat.

In schimb pe seara, politistii de la sectia 1 erau afara, in strada, stateau de vorba. Probabil sunt panicati ca ar putea sa aiba microfoane in sediu, asa ca stateau de vorba afara, in fata sediului, in strada. Cu ocazia asta ii mai vede si lumea si ii crede ca isi fac de treaba.

Pe Kiseleff a mai avut loc un accident soldat cu o victima si autorul a fugit de la locul faptei.

Pentru ca deja se cunostea aproximativ cam ce masina l-a lovit pe batran, ma asteptam ca orasul sa fie impanzit de filtre. In schimb politistii de la sectie, patrulau linistiti intr-un logan. Erau pe banda cealalta si nici macar n-au oprit la accident, pentru ca acolo erau deja baietii de la rutiera.

4 thoughts on “Politistii arestati

  1. Nu înţeleg de ce nu au început cu secţiile din sudul bucureştiului, acolo unde traficul cu stupefiante şi ţigări netimbrate este în floare. Oare respectivii cotizează mai sus sau nu sunt pregătiţi cei de la DGA să aresteze secţii întregi şi vor mai întâi să se antreneze cu arestări mărunte.

  2. In comuna Oprisor – Mehedinti, politistii fac jumi – juma cu hotii.
    Ii chemi sa reclami un furt sau vatamare corporala iar politistii se duc la casa infractorului pentru a iesi de-acolo cu portbagajul plin.

    Daca sunt reclamati superiorilor din municipiu, in urma mustrarilor, reclamantul se primeste din cand in cand cate o amenda acasa pe motiv ca a insultat autoritatea desi nu vazuse picior de “autoritate”.

    O emisiune pe tema asta ar trebui sa faceti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.