home to blog Pitzipoance

Pitzipoance

In seara asta stateam la o bere in fatza blocului, pe banca, linistit, eu cu gandurile mele si ele cu mine. In stanga un club Pasha: fitze, chestii, impresii, un lift hidraulic cu pereti de sticla.
Se suie in lift, de la etajul 4, 5 gagici. Dau sa coboare, ma uitam la fustele lor scurte pentru ca se vedeau prin geamuri. Nu coboara, liftul nu pleca de la etaj.

Fetele ies din lift, cer ajutorul cuiva, iar femeia aia le gesticuleaza ceva. Dupa care vad ca liftul coboara cu niste fete in el. Ajung jos fetele si nu plecau din cladire. Ma asteptam sa faca ceva galagie. Nu. Liftul urca iar … si mai coboara cu el 2 din cele 5 pitzipoance.

Si daca nici in 5 fete nu va poate cara liftul ala, eu nu cred ca liftul e de vina. Ci altcineva, altceva.
Cu ocazia asta mi-am amintit de o poza ce va aparea in curand pe pitzipoanca.org. Am vazut-o inainte sa fie chiar postata. :D)

Pitzipoanca de herastrau

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Pitzipoance

  1. Chiar nu imi dau seama de ce tu si zoso ala, va luati mereu de pitzipoance, Eu nu sunt pitzipoanca asa ca nu le tin apararea, dar vad ca voi va luati de toate fetele care au o geanta pe umar si imbracate mai ciudat, gata imediat le judecati ca fiind pitzipoance, voi sincer aveti prietene ? (cea ce nu as prea crede) ele nu sunt pitzipoance ? aaaa am uiatat daca asculti vama veche inseamna ca nu esti pitzipoanca, si daca asculti manele esti pitzipoanca ? 🙂 eu cred ca asta e mentalitatea ta si a lui zoso, la voi o fata perfecta e aia care asculta vama, in plus, macar de erati si voi mai frumosi, dar.. la cum aratati amandoi, .. nici nu va trebuie masti de halloween. sunt sigura ca nu o sa dai accept la comentariul asta, e si normal.. te supara adevarul .. asa ca uitati’va intai la voi si dupaia judecati pe alti. si tu si zoso aveti un comportament de cocalar, va tot filmati pe unde mergeti, va tot spargeti in figuri cu masini din test drive, telefoane etc.. aaa asta nu e cocalar ? vamaiot

  2. Eu nu as fi cenzurat mesajul de mai sus pentru jigniri, ci pentru ca e prea stupid ca sa fie citit de atata lume. no (more) comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.