home to blog Piticu la Activ FM

Piticu la Activ FM

Am fost azi Live la Activ FM … 92.7 in Bucuresti, ca sa vorbesc despre incalzirea globala, bloguri, fete, femei, tzatze, imbracaminte sumara si cele 40 – 41 de grade ce le anticipez vara asta in Bucuresti.
Alaturi de mine a fost Alin Farcas cat si Subiectiv.

De asemenea ma veti auzi si zilele urmatoare, de ce nu 🙂

9 thoughts on “Piticu la Activ FM

 1. Adica … exista … si-a schimbat patronatul are emisie si s-a apucat sa refaca grila de programe. 🙂

  Horia si mai stai si langa mine 🙂
  Ia zii … te vedem la cafea azi ?:P

 2. Sunt un ascultator fidel si as avea si eu o intrebare pt. voi.
  daca-mi puteti spune cu o cheama pe componenta fostei trupe “ANGELS” ?
  Multumesc !
  Liviu

 3. va rog sa-mi DATI ADRESA DVS DE EMAIL VREAU SA PARTICIP LA KARAOKE VREAU SA VA TRIMIT O MELODIE CU VOCEA MEA CUNOSC 2OO MELODII DIN REPERTORIUL INTERNATIONAL LE CANT CU NEGATIVE TEL 0724049772

 4. PT. MIHAELA … POTI INTRA PE http://www.activefem.ro . site-ul radioului ,sau poti baga id-ul de messenger al noii emisiuni unde se tine karaoke ,bulevardul14_18 . sa iti explic cum e cu karaokele… tu iti poti alege orice piesa pe care ei o difuzeaza, si vinerea te inscrii ,vei fi sunata si intri in direct :)si canti, iar daca castigi , saptamana urmatoare, vineri te duci la ei in studiou in calitate de sefa a juriului. aa, sau poti face acapella , nu neaparat sa canti pe pozitiv.iar negative..nu au candva s-a facut concursul si cu negative.dar momentan nu se mai canta pe negativ:) bafta la karaoke!

 5. Elvira ?? tu esti Elvira care canta asa frumos La karaoke la activ dj project in vara lui 2007???????????? fata care are vocea izbitor de asemanatoare cu a Elenei de la Dj project ??? daca da te rog din suflet zi .Vreau sa iau legatura cu tine , ai o voce superba trebuie sa faci ceva. In speranta ca imi vei raspunde cat mai repede cu putinta iti multumesc.Alex ma numesc vreau sa te cunosc si sper intr-o colaborare si bineinteles o intalnire face to face.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: