home to blog Petrecerile care conteaza

Petrecerile care conteaza

La finalul saptamanii trecute o domnisoara draguta  mi-a facut o invitatie la o petrecere de bloggeri, un pic exclusivista. M-am imbracat corespunzator si m-am prezentat acolo cu un cadou care a fost savurat de toata lumea prezenta. Despre cadou voi vorbi pe larg, in curand, pe blog.

Pana atunci am ajuns la petrecere si am spus ca nu voi verifica telefonul de tweeturi, check-in-uri, mesaje pe facebook si asa mai departe. Ceea ce am si facut in marea parte a timpului. Doar de doua ori m-am uitat in telefon. Altfel as fi aratat asa.

In schimb am preferat sa ma invart peste tot, sa fac poze, sa fiu vazut, sa vorbesc cu toata lumea. Pentru ca asta e misto la o petrecere, interactionezi cu toata lumea, esti sufletul petrecerii, dansezi, razi, spui bancuri.

Altfel stai intr-un colt, spui ca petrecerea a fost nasoala si butonezi telefonul. Iar asta nu da bine nici in cluburile de fite sau in orice alt club.
Si as prefera o petrecere cu onlineri care sa nu aibe internet sau semnal pe mobil. Ar fi buna, atunci sa ii vedem. (in mojo n-ai semnal pe mobil si nici wi-fi jos, iar acolo e chiar petrecere).

Poze de la petrecerea de vineri, si fara mine, aici si aici.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Petrecerile care conteaza

  1. Cred ca e cel mai bun feed-back pe care-l va primi Manafu aceasta in urma petrecerii.. 😀
    Buna ideea.

    Sau vor iesi rand pe rand la suprafata unde au net sa mai verifice updateurile la retelele sociale :))

  2. Agreed! 🙂 Pe multi i-am auzit nemultumiti de petrecere, ca n-a fost fun etc. Dar in final aveau tot ce era necesar ca sa se simta bine: muzica buna, oameni simpatici (din 90 de pers tre sa-ti placa vreo 2) si bautura.

  3. Mno, aia era singura poza in care am fost prins verificând orice pe telefon, restul serii am băut am vorbit cu lumea, m-a trollat Bunescu ( ce eu am prestanță să concurez la mister cu Augustin sau cu Copolovici), am dansat și pe la vreo 2 am plecat.

  4. Ciudat, vii la petrecere sa-i cunosti pe cei care nu-i vezi din spatele tastaturii si cand ajungi, … pauza ? Pacat sa ratezi asa ceva, parca este altfel cand incepi o discutie intr-un cerc de vreo 4-6 si apar contrele, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: